Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

ANWB routeplanner

Gebruik de ANWB routeplanner om uw gewenste bestemming te bereiken. Plan uw route met de routeplanner van de ANWB, geschikt voor de auto, ov, fiets of lopen.

Plan de snelste of kortste route naar uw bestemming

Plan eenvoudig uw route naar een bestemming in Nederland of Europa. Vul een locatie en bestemming in, plan uw route en vind oplaadpunten of tankstations onderweg met de ANWB routeplanner.

Accuraat

Realtime verkeersinfo: files, wegwerkzaamheden en flitsers.

En Route

Gebruik het onderweg om naar interessante plaatsen te zoeken.

Europa

Plan uw route naar bestemmingen in heel Europa.

Routeplanner ANWB

indebuurtzoeken.nl raadt de routeplanner van de ANWB aan bij het zoeken en vinden van de snelste of kortste route naar uw bestemming. Geschikt voor tussenstops en meerdere bestemmingen onderweg.

Belangrijke plaatsen of routes opslaan? Maak en deel uw eigen kaarten inclusief foto’s en autoroutes met de gratis dienst Google My Maps.

Van:

Naar:


Routeplanner ANWB auto Nederland van plaats naar plaats

Maak gebruik van de ANWB routeplanner om de snelste en veiligste routes naar uw bestemmingen te vinden. Met deze routeplanner wordt het u makkelijk gemaakt om een route met meerdere bestemmingen en tussenstops samen te stellen. De planner van deze onderneming is zowel geschikt voor routes in Nederland als in andere Europese landen en leent zich dus prima voor het gebruik tijdens uw vakantie.

Wilt u een reis met het OV plannen in Nederland? Gebruik dan de OV9292 reisplanner.

Is de ANWB routeplanner er alleen voor de auto?

Het antwoord op die vraag is nee, inmiddels is deze routeplanner zowel te gebruiken als u met de auto reist als wanneer u met de fiets of lopend op pad gaat. Op die manier kunt u ook op uw vakantieadres in Spanje, Griekenland of Italië zonder problemen gebruik maken van deze planner. U kunt er zelfs wandeltochten en fietsroutes mee samenstellen op uw vakantieadres.

Daarnaast kunt u met de ANWB routeplanner het gereden aantal kilometers berekenen en actuele verkeersinformatie ontvangen. Zo kunt u uw vakantieroute wijzigen op het moment dat de routeplanner u meldingen begint te geven van vertragingen en files onderweg. Daarnaast kunt u zonder al te veel moeite tanken bij tankstations die niet direct aan de snelweg liggen. Die zijn vaak duurder dan normaal maar veel mensen weten niet waar zij goedkopere stations kunnen vinden. Niet alleen ziet u de goedkopere tankstations ook de route er naar toe krijgt u met een ANWB routeplanner te zien.

De ANWB routeplanner voor zakelijk gebruik

Als u voor uw werk veel en vaak onderweg bent en dagelijks vele klanten of leveranciers bezoekt dan kan de ANWB routeplanner u helpen om tijd en brandstof te besparen. Als u aan het begin van de dag een route berekent krijgt u de meest logische en minder belastende route te zien. Hierdoor kunt u beter al uw afspraken plannen en betaalt u niet meer dan nodig voor de trajecten die u rijdt. Wordt u onderweg gebeld door een klant die dringend wil dat u langskomt? Ook dat is voor deze planner geen probleem, u voegt het adres gewoon toe aan de bestaande route.

Is de ANWB routeplanner eenvoudig te gebruiken?

U voert alle informatie in op het scherm van uw mobiele telefoon of met het toetsenbord van uw computer. Het fijne aan deze routeplanner is dat hij ook gebruikt kan worden als u met een elektrische auto rijdt, dit omdat de laadstations langs uw route getoond zullen worden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw accu vroeg leeg raakt.

Het enige nadeel van het gebruik van een routeplanner van de ANWB is dat u tijdens het rijden over een werkende internetverbinding moet beschikken. Deze planner is nog niet zo ver ontwikkeld dat hij zonder internetverbinding werkt. Pas dus een beetje op met het gebruik van de ANWB app in het buitenland en zorg ervoor dat u over genoeg mobiele data beschikt om veilig en zonder problemen uw bestemming te bereiken. Deze routeplanner kan u echt niet verder helpen als u halverwege zonder internet komt te zitten.