Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Black Friday Deals 2023

Gemakkelijk, snel en overzichtelijk de beste Black Friday deals in Nederland op een rijtje.

Black Friday Deals indebuurtzoeken.nl

Shop till you drop!

Hey, shopaholics! Ben je klaar voor de grootste shopping extravaganza van het jaar? Black Friday is terug en het belooft beter dan ooit te worden! Van de nieuwste gadgets tot de meest trendy kledingstukken, er is voor elk wat wils op deze dag. In deze guide lees je alles wat je moet weten over Black Friday. We nemen je mee langs de belangrijkste informatie over de datum, de beste deals, de winkels die meedoen en nog veel meer.

Wat is Black Friday?

Black Friday is een shopping event dat oorspronkelijk uit Amerika komt, maar inmiddels ook in Nederland bekend is geworden. Op deze dag bieden veel winkels grote kortingen aan op hun producten. Het is de perfecte dag om voordelig te shoppen voor de feestdagen!

Wat betekent Black Friday?

De term Black Friday is afkomstig uit de VS en heeft verschillende verklaringen. Een veelvoorkomende verklaring is dat de term Black Friday verwijst naar de winst van retailers, die traditioneel in het rood (in de min) stonden voor het grootste deel van het jaar en pas op deze dag winst (in het zwart) gingen maken. Een andere verklaring verwijst naar de chaos en drukte op de wegen en in de winkelstraten tijdens deze dag.

Hoe is Black Friday ontstaan?

Black Friday is ontstaan in Amerika, waar het een lange geschiedenis heeft. In de jaren ’60 van de vorige eeuw begonnen veel winkels met het aanbieden van kortingen op de dag na Thanksgiving. Deze dag was traditioneel de start van het kerstinkopenseizoen. Inmiddels is Black Friday uitgegroeid tot een van de belangrijkste shopping events van het jaar, niet alleen in Amerika maar over de hele wereld. Bron: Wikipedia

Wat is het verschil tussen Green Friday en Black Friday?

Green Friday is een initiatief dat in het leven is geroepen als tegenhanger van Black Friday. Het idee achter Green Friday is om duurzaam consumeren te promoten en zo te laten zien dat het ook anders kan. In plaats van grote kortingen wordt er op Green Friday gekeken naar duurzame en verantwoorde producten en aanbiedingen.

Wanneer is Black Friday 2023?

Black Friday vindt altijd plaats op de dag na Thanksgiving, wat betekent dat het in 2023 op vrijdag 24 november zal zijn.

Welke data voor de aankomende jaren?

Hieronder vind je een overzicht van de data waarop Black Friday zal plaatsvinden in de komende jaren:

 • Black Friday 2024: vrijdag 29 november
 • Black Friday 2025: vrijdag 28 november
 • Black Friday 2026: vrijdag 27 november
 • Black Friday 2027: vrijdag 26 november
 • Black Friday 2028: vrijdag 24 november
 • Black Friday 2029: vrijdag 23 november
 • Black Friday 2030: vrijdag 29 november

Hoe heet de maandag na Black Friday?

De maandag na Black Friday staat bekend als Cyber Monday. Op deze dag bieden veel webwinkels nog meer kortingen aan op hun producten.

Hoeveel keer per jaar is Black Friday?

Black Friday is één keer per jaar. Het vindt altijd plaats op de dag na Thanksgiving.

Wanneer begint Black Friday?

Black Friday begint vaak al om middernacht of in de vroege ochtend van vrijdag. Veel winkels openen dan hun deuren extra vroeg om de massa’s koopjesjagers te kunnen bedienen. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer webshops die al vroeg beginnen met het aanbieden van hun Black Friday deals.

Hoe lang duurt Black Friday?

Black Friday is meestal één dag, maar tegenwoordig zijn er steeds meer winkels die hun deals al een paar dagen van tevoren aanbieden of zelfs de hele week van Black Friday.

Hoeveel korting tijdens Black Friday?

De kortingen die worden aangeboden tijdens Black Friday kunnen flink oplopen. Het is niet ongebruikelijk om kortingen van 50% of meer te zien op populaire producten. Sommige winkels bieden zelfs nog hogere kortingen aan, tot wel 80% of meer!

Beste Black Friday Deals Nederland

Ben je benieuwd naar de beste Black Friday deals in Nederland? Hieronder vind je een overzicht met de beste deals van het jaar:

Welke winkels doen mee aan Black Friday?

Veel winkels in Nederland doen mee aan Black Friday, zowel in fysieke winkels als online. Enkele van de bekendere winkels die meedoen zijn onder meer MediaMarkt, Bol.com, Coolblue, Wehkamp, H&M en Zalando. Maar er zijn ook vele andere winkels die Black Friday aanbiedingen hebben. Het is daarom zeker de moeite waard om te kijken welke winkels bij jou in de buurt meedoen en welke kortingen zij aanbieden.

Waar zijn de beste Black Friday deals te vinden?

De beste Black Friday deals zijn te vinden bij verschillende winkels en online winkels. Er zijn veel websites die informatie delen over de beste deals, maar hieronder hebben we alvast om je een idee te geven, enkele van de beste Black Friday-deals van de afgelopen jaren op een rijtje gezet:

 • – MediaMarkt: tot 50% korting op verschillende producten, waaronder laptops, televisies en smartphones.
 • – Bol.com: tot 60% korting op verschillende producten, waaronder elektronica, huishoudelijke apparaten en speelgoed.
 • – Coolblue: tot 30% korting op verschillende producten, waaronder laptops, smartphones en huishoudelijke apparaten.
 • – Wehkamp: tot 60% korting op verschillende producten, waaronder mode, elektronica en huishoudelijke apparaten.

Wat zijn de beste Black Friday-deals?

De beste Black Friday-deals zijn vaak afhankelijk van wat je zoekt. Er zijn veel deals beschikbaar op verschillende producten, waaronder elektronica, fashion, huishoudelijke apparaten en speelgoed. Om te bepalen wat de beste deal is, moet je kijken naar de originele prijs van het product en de korting die wordt aangeboden. Hieronder hebben we enkele voorbeelden van de beste Black Friday-deals van de afgelopen jaren op een rijtje gezet:

 • – Samsung Galaxy S10+: van €999 voor €599 bij MediaMarkt
 • – JBL Xtreme 2 Bluetooth Speaker: van €299 voor €149 bij Coolblue
 • – Philips 43 inch 4K Ultra HD Smart TV: van €599 voor €369 bij Bol.com
 • – Apple AirPods 2 met oplaadcase: van €179 voor €139 bij Wehkamp

Het is belangrijk om te onthouden dat de beste deals snel uitverkocht kunnen raken. Het is daarom verstandig om vroeg te beginnen met zoeken en te kijken naar de aanbiedingen die verschillende winkels bieden.