Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Kringloopwinkels in de buurt

Vind een kringloopwinkel in de buurt van uw locatie en plan uw route met de Google Maps routeplanner.

Zoek en vind de dichtstbijzijnde kringloopwinkels

Vind eenvoudig een kringloopwinkel in de buurt. Vul uw locatie in en vraag suggesties inclusief afstanden en routebeschrijvingen op in Google Maps.

Accuraat

Vind afstand van locaties vanaf uw huidige positie.

En Route

Gebruik het onderweg om naar interessante plaatsen te zoeken.

Internationaal

Navigeer in realtime door ruim 220 landen en territoria.

Zoeken met Google Maps

indebuurtzoeken.nl gebruikt Google Maps om u te helpen bij het vinden van pinautomaten, bars, benzinestations, ziekenhuizen, hotels, taxi’s, restaurants of vrijwel alles bij u in de buurt.

Belangrijke plaatsen of routes opslaan? Maak en deel uw eigen kaarten inclusief foto’s en autoroutes met de gratis dienst Google My Maps.

Van:

Naar:


Kringloopwinkel in de buurt van mijn locatie vinden

De kringloopwinkel in de buurt is een winkel die tweedehands kleding en producten voor een redelijke prijs verkoopt. Zowel klanten die graag dit soort artikelen kopen als mensen die een klein budget hebben kunnen bij de kringloopwinkels terecht. De producten die er verkocht worden zijn onder andere gedoneerd door mensen die ze niet meer nodig hebben.

Welke kleding kunt u aan kringloopwinkels in de buurt schenken?

Kringloopwinkels zijn blij met alle tweedehands kleding en textiel zolang ze niet heel vuil of beschadigd en kapot zijn. U kunt de spullen die u wilt doneren zelf naar de winkel brengen of vragen of zij ze kunnen komen ophalen als dat makkelijker voor u is. Dit soort winkels accepteert in ieder geval geen producten die niet herbruikbaar zijn.

Is de kringloopwinkel alleen voor mensen met een klein budget?

Nee, dat is niet waar. Iedereen is welkom bij de kringloopwinkel in de buurt. Een groot deel van de klanten van deze winkels zijn verzamelaars, liefhebbers van vintage artikelen en mensen die heel milieubewust goederen een tweede kans willen geven. Voor de mensen die door financiële problemen maar een beperkt budget hebben zijn er mogelijkheden om extra korting te krijgen. Als u zelf niet veel te besteden heeft kunt u de medewerkers van de winkel vragen welke mogelijkheden er beschikbaar zijn.

Wat verkoopt de kringloopwinkel in de buurt?

Vanzelfsprekend wordt er bij kringloopwinkels veel kleding voor dames, heren en kinderen verkocht. Daarnaast zijn er net zoals in een normale kledingwinkel accessoires zoals schoenen, petjes en sjaals verkrijgbaar. De kans is ook groot dat u elektrische apparaten zult vinden. Deze apparaten zijn door het personeel getest en hebben in veel gevallen een zeer korte garantieperiode. Maar ook andere tweedehands spullen zoals meubels, speelgoed en servies zijn te koop in een kringloopwinkel.

Het nut van kringloopwinkels

De tweedehands winkel heeft de laatste jaren een behoorlijke sociale status gekregen. Er worden kleding en goederen ingezameld die door klanten gekocht kunnen worden waardoor het klimaat minder belast wordt. De aangeboden producten zijn hierdoor betaalbaar en een stuk minder duur dan een nieuw product. Bovendien bieden tweedehandswinkels in de buurt arbeidskansen voor mensen uit de omgeving.

Wilt u een bezoek brengen aan een van de kringloopwinkels in de buurt?

Om makkelijk een kringloopwinkel bij u in de buurt te vinden is het aan te raden om een routeplanner te gebruiken. Hiermee kunt u het bezoek aan deze winkel eenvoudig koppelen aan uw bestaande agenda en hoeft dus niet verder om te rijden dan nodig. Bovendien krijgt u onderweg precies te zien wat er aan de hand is en zult u makkelijk bij de winkel kunnen parkeren.

Zelfs lopend of met de fiets kunt u een routeplanner gebruiken. Als u op deze manier een bezoek aan een kringloopwinkel brengt dan kunt u vragen of zij de gekochte goederen bij u thuis kunnen bezorgen.

>> OVERIG AANBOD PER STAD
Could not open /opt/bitnami/wordpress/wp-content/mpg-uploads/85.xlsx for reading! File does not exist.