Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

123opzeggen.nl reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
123opzeggen NL review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen 123opzeggen.nl

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over 123opzeggen

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over 123opzeggen.nl

123opzeggen is een Nederlandse online dienstverlener die consumenten helpt bij het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen en contracten. Het bedrijf is opgericht in 2013 en is sindsdien uitgegroeid tot een populaire keuze voor mensen die snel en eenvoudig hun contracten willen beëindigen.

Diensten, service en aanbod

123opzeggen.nl biedt een breed scala aan diensten voor het opzeggen van abonnementen en contracten. Enkele voorbeelden van categorieën die zij behandelen zijn: energie, verzekeringen, kranten en tijdschriften, goede doelen, fitness, dating en internet en telefonie. De gebruikers van 123opzeggen kunnen op de website eenvoudig de gewenste opzegbrief genereren en deze per post of e-mail versturen naar de betreffende organisatie.

Korting, vouchers en acties

123opzeggen biedt niet vaak kortingen aan voor hun diensten. Tijdens evenementen zoals Black Friday en Cyber Monday kunnen klanten nog wel eens profiteren van kortingen op het opzeggen van bepaalde diensten. Hou de website daarom in de gaten voor de laatste acties.

Betrouwbaarheid en klachten

123opzeggen staat bekend als een betrouwbare dienstverlener met snelle levertijden. Veel klanten zijn tevreden over de eenvoudige en snelle manier waarop zij hun abonnementen en contracten kunnen opzeggen. Er zijn echter ook klachten over het feit dat de dienst niet altijd gratis is en dat sommige opzeggingen niet succesvol worden verwerkt. Over het algemeen zijn de ervaringen van klanten echter positief.

Voor- en nadelen

Enkele voorbeelden van 123opzeggen.nl is het gemak van het opzeggen van abonnementen en contracten en de grote database aan bedrijven die zij hebben. Een nadeel is dat het opzeggen niet gratis is, terwijl dit wel het geval is indien je het zelf regelt.

Alternatieven

Er zijn verschillende bedrijven die vergelijkbare diensten aanbieden als 123opzeggen.nl. Enkele voorbeelden hiervan zijn Opzeggen.nl en Opzeggen24. Deze bedrijven hebben een vergelijkbare dienstverlening en richten zich ook op het helpen van consumenten bij het beëindigen van abonnementen, lidmaatschappen en contracten.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van 123opzeggen.nl

123opzeggen.nl review logo