Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

123Wonen reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
123Wonen review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen 123Wonen

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over 123Wonen

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over 123Wonen

123Wonen is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren en beheren van woonruimtes. Het bedrijf werd opgericht in 2015 en heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt, waarbij het zich heeft gevestigd als een betrouwbare partner op de Nederlandse vastgoedmarkt. 123Wonen is actief in heel Nederland, met een netwerk van meer dan 25 lokale vestigingen, waardoor het bedrijf een goede dekking heeft in zowel grote steden als kleinere gemeenten.

Diensten, service en aanbod

123Wonen biedt verschillende diensten aan, waaronder het verhuren van woningen, appartementen, studio’s en kamers. Daarnaast biedt het bedrijf ook vastgoedbeheer aan, wat inhoudt dat 123Wonen namens de eigenaar de woning beheert en zorgt voor zaken zoals onderhoud en het innen van de huur. 123Wonen richt zich zowel op particuliere verhuurders als op institutionele beleggers en projectontwikkelaars.

Korting, vouchers en acties

Hoewel 123Wonen niet direct kortingen geeft in de vorm van kortingscodes, kunnen er wel periodieke acties zijn waarbij huurders kunnen profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen. Dit kan bijvoorbeeld plaatsvinden tijdens evenementen zoals Black Friday en Cyber Monday, maar ook bij lokale acties van de verschillende vestigingen. Het is daarom aan te raden om regelmatig de website en sociale mediakanalen van 123Wonen te volgen om op de hoogte te blijven van eventuele acties.

Betrouwbaarheid en klachten

Sawadee staat al jarenlang bekend als een betrouwbare reisorganisatie met een goede service en duidelijke communicatie. Ze hanteren duidelijke levertijden voor reisbescheiden en zijn aangesloten bij brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Klanten prijzen over het algemeen de deskundigheid van reisbegeleiders, de uitgebalanceerde reisprogramma’s en de kleinschalige groepen. Sawadee heeft daarnaast al verschillende awards gewonnen in de reisbranche voor haar reizen.

Voor- en nadelen

123Wonen staat bekend als een betrouwbare speler op de vastgoedmarkt. Het bedrijf heeft een goede reputatie opgebouwd door nauwkeurige screening van huurders, duidelijke communicatie met zowel huurders als verhuurders en een goede service te bieden. Over het algemeen zijn klanten tevreden met de diensten van 123Wonen en de geleverde diensten of service. Toch zijn er ook enkele klachten te vinden online over bijvoorbeeld late reacties via de mail.

Alternatieven

Er zijn diverse bedrijven die vergelijkbaar zijn met 123Wonen. Dit zijn bijvoorbeeld Pararius, Rotsvast, Jaap, Huurwoningen.nl en Huurstunt.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van 123Wonen

123Wonen review logo