Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

50liefde.nl reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
50liefde nl review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen 50liefde.nl

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over 50liefde.nl

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over 50liefde.nl

50liefde.nl is een Nederlandse datingsite die zich specifiek richt op singles van 50 jaar en ouder. Het platform is opgericht met als doel het samenbrengen van gelijkgestemde singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie, vriendschap of gewoon een gezellige tijd.

Diensten, service en aanbod

De belangrijkste dienst van 50liefde.nl is het bieden van een veilige en gebruiksvriendelijke online omgeving waarin 50-plussers met elkaar in contact kunnen komen. Het platform maakt gebruik van een geavanceerd matchingsysteem om geschikte partners aan elkaar te koppelen op basis van hun profiel en voorkeuren. Daarnaast biedt 50liefde.nl ook een blog met artikelen en advies over daten, relaties en het vinden van liefde op latere leeftijd.

Korting, vouchers en acties

50liefde.nl biedt niet vaak kortingen aan. Er zijn soms wel aanbiedingen tijdens speciale gelegenheden Black Friday, Cyber Monday of Valentijnsdag. Ook biedt het platform soms kortingen aan voor nieuwe leden die zich aanmelden voor een betaald abonnement.

Betrouwbaarheid en klachten

50liefde.nl heeft een betrouwbaar platform met een goede klantenservice. De website heeft een SSL-certificaat, wat betekent dat persoonlijke gegevens veilig worden verwerkt. Over het algemeen zijn gebruikers tevreden over de functionaliteiten van de website. Er zijn echter ook klachten te vinden over het opzeggen van een abonnement en dat er nepprofielen op de site voorkomen.

Voor- en nadelen

De voordelen van 50liefde.nl zijn dat ze zich specifiek richten op de doelgroep 50-plussers en dat ze een veilig platform hebben met SSL-certificaat. De nadelen zijn dat het opzeggen van het abonnement als lastig wordt ervaren en dat er ondanks controles toch nepprofielen de rondte doen op deze website.

Alternatieven

Er zijn meerdere datingsites die zich richten op 50-plussers of senioren. Enkele voorbeelden hiervan zijn Ourtime, Seniorengeluk en 50plusmatch. Deze platforms bieden eveneens een veilige omgeving voor het vinden van een partner, vriendschap of gezelligheid.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van 50liefde.nl

50liefde.nl review logo