Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

50plusmatch reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
50plusmatch review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen 50plusmatch

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over 50plusmatch

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over 50plusmatch

50plusmatch is een Nederlandse datingsite, speciaal gericht op singles van 50 jaar en ouder die op zoek zijn naar een serieuze relatie of vriendschap. Het bedrijf is opgericht in 2006 en heeft sindsdien een goede reputatie opgebouwd als een betrouwbare en effectieve datingsite voor de doelgroep

Diensten, service en aanbod

50plusmatch biedt een gebruiksvriendelijk platform waar leden eenvoudig een profiel kunnen aanmaken, foto’s kunnen uploaden en zoeken naar andere leden op basis van criteria zoals leeftijd, regio, interesses en opleidingsniveau. Daarnaast biedt het bedrijf een veilige en discrete omgeving voor communicatie tussen leden, met behulp van een intern berichtensysteem, chatfunctie en een online forum. Ook is er sinds kort een app beschikbaar zodat je ook eenvoudig gebruik kunt maken van 50plusdating via je telefoon.

Korting, vouchers en acties

50plusmatch biedt af en toe kortingen en speciale aanbiedingen aan nieuwe en bestaande leden. Deze kortingen kunnen bijvoorbeeld in de vorm van kortingscodes worden aangeboden, die tijdens het registratieproces of bij het verlengen van een abonnement kunnen worden ingevoerd. Daarnaast zijn er soms acties tijdens speciale gelegenheden zoals Black Friday en Cyber Monday, waarbij leden kunnen profiteren van extra kortingen op hun lidmaatschap

Betrouwbaarheid en klachten

Over het algemeen staat 50plusmatch bekend als een betrouwbare en veilige datingsite, met een goede klantenservice en adequate privacybescherming. Veel klanten geven aan dat ze positieve ervaringen hebben met de website en dat ze erin geslaagd zijn om nieuwe contacten te leggen, vriendschappen te sluiten of zelfs een nieuwe partner te vinden. 97% van de leden beveelt 50plusdating dan ook aan. Er zijn echter ook enkele klachten, zoals beperkte zoekmogelijkheden en een klein aantal beschikbare profielen in sommige regio’s.

Voor- en nadelen

Voordelen van 50plusmatch zijn onder meer de specifieke focus op de doelgroep van 50-plussers, de gebruiksvriendelijkheid van de website en app en de verschillende communicatieopties. Nadelen kunnen zijn dat de website minder geschikt is voor jongere singles en dat het aantal beschikbare profielen in sommige gebieden beperkt kan zijn.

Alternatieven

Er zijn diverse andere datingsites die zich richten op een vergelijkbare doelgroep of op een bredere doelgroep met een speciale sectie voor 50-plussers. Enkele voorbeelden hiervan zijn Ourtime, SeniorenGeluk en Pepper.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van 50plusmatch

50plusmatch review logo