Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

A-Krediet reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
A-Krediet review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen A-Krediet

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over A-Krediet

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over A-Krediet

A-Krediet is een online kredietverstrekker die in 2007 is opgericht. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van kleine leningen, zoals minileningen en doorlopend krediet, aan consumenten. A-Krediet biedt verschillende producten en diensten aan, zoals de minilening, het doorlopend krediet, de persoonlijke lening en de studielening.

Diensten, service en aanbod

Een van de belangrijkste merken van A-Krediet.nl is de minilening, die is bedoeld voor mensen die snel geld nodig hebben voor een korte periode. De minilening is een kleine lening met een looptijd van 15 tot 45 dagen en een rente vanaf 49%. A-Krediet biedt ook het doorlopend krediet aan, dat een flexibele lening is met een rente vanaf 8,9%. Hiermee kun je op elk moment geld opnemen en terugbetalen.

Korting, vouchers en acties

A-Krediet geeft regelmatig korting op haar producten en diensten, zoals op Black Friday en Cyber Monday. Daarnaast biedt het bedrijf ook korting aan vaste klanten en nieuwe klanten die via bepaalde kanalen bij A-Krediet terechtkomen.

Betrouwbaarheid en klachten

Over het algemeen wordt A-Krediet als betrouwbaar beschouwd door klanten. Het bedrijf heeft een hoge beoordeling op klanttevredenheidsonderzoeken en heeft weinig klachten ontvangen. Klanten waarderen vooral de snelle service en de gemakkelijke aanvraagprocedure van A-Krediet.nl.

Voor- en nadelen

Een van de voordelen van A-Krediet is dat het bedrijf snelle leningen aanbiedt met een gemakkelijke aanvraagprocedure. Daarnaast is A-krediet transparant over de kosten van haar producten en diensten en biedt het verschillende soorten leningen aan voor verschillende financiële behoeften. Een nadeel van A-Krediet is dat het bedrijf relatief hoge rentetarieven hanteert voor sommige leningen, zoals de minilening.

Alternatieven

Bedrijven die vergelijkbaar zijn met A-Krediet zijn onder andere Saldodipje, Saldomat en Kredietkeuze.nl. Deze bedrijven bieden ook kleine leningen aan voor korte of langere periodes en hebben een gemakkelijke aanvraagprocedure.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van A-Krediet

A-Krediet review logo