Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Air Up reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Air Up review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Air Up

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Air Up

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Air Up

Air Up is een Duits bedrijf dat in 2017 is opgericht. Het bedrijf is gevestigd in München en heeft als doel om mensen te helpen meer water te drinken door water een smaakje te geven zonder toevoeging van suikers of kunstmatige zoetstoffen.

Diensten, service en aanbod

Het belangrijkste product van Air Up is de Air Up waterfles, die werkt met geur- en smaakpods. De geur- en smaakpods bevatten natuurlijke aroma’s en zijn verkrijgbaar in verschillende smaken zoals citroen, sinaasappel en munt. Na het bevestigen van de pod aan de fles, wordt de geur van de pod gemengd met het water. Daarnaast biedt Air Up ook navulpakketten van de geur- en smaakpods aan.

Korting, vouchers en acties

Air Up biedt af en toe kortingen aan via de website en andere verkoopkanalen. Daarnaast heeft het bedrijf ook kortingsacties tijdens bijvoorbeeld Black Friday en Cyber Monday, wanneer er mooie kortingen zijn op geselecteerde producten.

Betrouwbaarheid en klachten

Air Up is een betrouwbaar bedrijf. Het bedrijf heeft een verzendtijd van 1-3 werkdagen en biedt gratis verzending aan vanaf €29,-. Ook is het product te verkrijgen op websites als Bol.com. Daar kunnen andere verzendspecificaties aan de orde zijn. Online zijn er zowel positieve als negatieve ervaringen en reviews te vinden. Sommige klanten zijn lyrisch over de smaken, terwijl andere personen minder enthousiast zijn. Ook zijn er in sommige gevallen problemen met de levering geweest.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van Air Up is dat het mensen kan helpen meer water te drinken. Het bedrijf biedt een gezond en natuurlijk alternatief voor frisdrank en andere suikerhoudende dranken. Daarnaast zijn de flessen duurzaam en herbruikbaar. Een nadeel is dat de pods slechts een beperkt aantal keren gebruikt kunnen worden en dat de kosten voor de navulverpakkingen hoog kunnen zijn.

Drank

Alternatieven

Bedrijven die vergelijkbaar zijn met Air Up zijn bijvoorbeeld Sodastream en Drinkmate. Deze bedrijven bieden ook oplossingen om smaak toe te voegen aan water, maar op een andere manier dan Air Up. Sodastream maakt gebruik van koolzuur om water bruisend te maken en biedt ook siroop aan om smaak toe te voegen. Drinkmate biedt ook een apparaat aan om koolzuur aan water toe te voegen, maar heeft daarnaast ook een infusiecapsule om natuurlijke smaken toe te voegen aan water.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Air Up

Air Up review logo