Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Amazon reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Amazon review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Amazon

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Amazon

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Amazon.nl

Amazon is een Amerikaans e-commercebedrijf, opgericht door Jeff Bezos in 1994. Het hoofdkantoor is gevestigd in Seattle, Washington. Oorspronkelijk begonnen als een online boekhandel, heeft Amazon zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een van de grootste online retailers ter wereld, met een breed scala aan producten en diensten. Sinds maart 2020 verkoopt Amazon ook officieel in Nederland.

Diensten, service en aanbod

Amazon biedt verschillende diensten aan, zoals Amazon Prime, een abonnementsdienst voor streaming van films, tv-series en muziek. Een ander belangrijk merk is Amazon Web Services (AWS), een cloud computing-platform dat een groot aantal diensten aanbiedt aan bedrijven en particulieren. Maar het meest bekend is Amazon toch wel door het verkopen van producten in een zeer groot aantal categorieën, zoals boeken, elektronica, kleding, gereedschap, wonen, speelgoed en nog veel meer.

Korting, vouchers en acties

Amazon biedt regelmatig kortingen op verschillende producten en diensten. Deze kortingen kunnen worden verkregen via kortingscodes of tijdens speciale evenementen, zoals Black Friday en Cyber Monday. Amazon Prime-leden ontvangen ook exclusieve kortingen op bepaalde producten en diensten.

Betrouwbaarheid en klachten

Als een van de grootste bedrijven ter wereld wordt Amazon beschouwd als een betrouwbaar bedrijf met snelle levertijden en goede producten. Klanten waarderen vooral de grote selectie producten en de eenvoud van de website. Toch zijn er ook klachten over te laat geleverde producten en de bereikbaarheid van de klantenservice.

Voor- en nadelen

Voordelen van Amazon zijn onder andere het grote assortiment, de gemiddeld genomen snelle levertijden en concurrerende prijzen. Daarnaast biedt Amazon Prime extra voordelen zoals gratis verzending en toegang tot streamingdiensten. Nadelen zijn onder meer de impact op lokale winkeliers en klachten over de klantenservice.

Alternatieven

Er zijn verschillende bedrijven die concurreren met Amazon of vergelijkbare diensten aanbieden, zoals AliExpress, Bol.com en Coolblue. Deze bedrijven bieden ook een breed scala aan producten aan op hun website en zijn grote online retailers.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Amazon

Amazon review logo