Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Ashley Madison reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Ashley Madison review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Ashley Madison

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Ashley Madison

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Ashley Madison

Ashley Madison is een online datingplatform dat zich specifiek richt op mensen die al een relatie hebben en op zoek zijn naar een buitenechtelijke affaire. Het bedrijf werd opgericht in 2002 door Darren Morgenstern. Ashley Madison heeft als slogan “Life is short. Have an affair” en staat bekend om zijn controversiële karakter.

Diensten, service en aanbod

Ashley Madison biedt een platform waarop getrouwde mensen of mensen in een relatie discreet op zoek kunnen gaan naar een buitenechtelijke affaire. Het bedrijf maakt gebruik van een creditsysteem, waarmee gebruikers kunnen betalen voor diverse diensten zoals het versturen van berichten, virtuele cadeaus of het in contact komen met andere leden. Het platform is beschikbaar in 53 landen en 19 talen en heeft ook een app.

Korting, vouchers en acties

Ashley Madison biedt af en toe kortingen aan, bijvoorbeeld tijdens speciale evenementen zoals Black Friday en Cyber Monday. Deze kortingen kunnen worden toegepast op de aankoop van credits die je nodig hebt voor het gebruik van sommige functies.

Betrouwbaarheid en klachten

Over het algemeen zijn de ervaringen van klanten met Ashley Madison gemengd. Sommige gebruikers zijn tevreden met de diensten en het niveau van discretie dat het platform biedt. Anderen hebben echter kritiek op de manier waarop het bedrijf omgaat met persoonsgegevens, zoals blijkt uit het datalek in 2015 waarbij de gegevens van miljoenen gebruikers openbaar werden gemaakt. Dit is een grote smet geweest op de betrouwbaarheid van dit bedrijf. Hoewel dit lang geleden is en er veel is veranderd in de beveiliging van het bedrijf, blijft dit toch kleven aan Ashley Madison. Ook zijn er opmerkingen over valse profielen op het platform.

Voor- en nadelen

Voordelen van Ashley Madison zijn onder andere de mogelijkheid om discreet in contact te komen met andere mensen die geïnteresseerd zijn in een buitenechtelijke affaire en het gebruik van credits in plaats van een abonnement om te betalen voor functies. Nadelen van Ashley Madison zijn onder andere de ethische bezwaren die er zijn over het promoten van buitenechtelijke affaires en de zorgen over privacy en beveiliging, met name na het grote datalek in 2015.

Alternatieven

Er zijn verschillende andere bedrijven die vergelijkbare diensten aanbieden als Ashley Madison, zoals Victoria Milan en Second Love. Deze platforms richten zich ook op getrouwde mensen of mensen in een relatie die op zoek zijn naar een buitenechtelijke affaire.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Ashley Madison

Ashley Madison review logo