Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

AVS4You reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
AVS4You review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen AVS4You

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over AVS4You

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over AVS4You

AVS4You, opgericht in 2004, is een softwarebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van multimedia- en beeldbewerkingstoepassingen voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Het bedrijf is onderdeel van Online Media Technologies Ltd., een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde onderneming. AVS4You staat bekend om de hoogwaardige softwaretools die gebruikers in staat stellen om eenvoudig video’s, audio en afbeeldingen te bewerken, converteren en beheren.

Diensten, service en aanbod

AVS4You heeft verschillende producten, waaronder onder andere de volgende vier:

  • AVS Video Editor: Een gebruiksvriendelijke videobewerkingssoftware die een breed scala aan functies en tools biedt om video’s te bewerken en te verbeteren.
  • AVS Video Converter: Een krachtige videoconversiesoftware waarmee gebruikers video’s kunnen converteren tussen verschillende formaten, geschikt voor diverse apparaten en platforms.
  • AVS Audio Editor: Een veelzijdige audiobewerkingssoftware waarmee gebruikers hun audiobestanden kunnen bewerken, mixen en verbeteren.
  • AVS Image Converter: Een afbeeldingsconversiesoftware die afbeeldingen kan converteren naar verschillende formaten en afbeeldingen kan bewerken.

Korting, vouchers en acties

AVS4You biedt af en toe kortingen op haar producten en diensten, bijvoorbeeld tijdens speciale evenementen zoals Black Friday en Cyber Monday. Abonnementen voor een jaar of onbepaalde tijd worden dan met korting verkocht. ook tijdens andere momenten zijn er soms speciale acties. Houd daarom de website in de gaten voor de laatste kortingen.

Betrouwbaarheid en klachten

AVS4You staat bekend om haar betrouwbare producten en snelle klantenservice. Gebruikers waarderen de gebruiksvriendelijkheid van de software en de uitgebreide functionaliteiten. Er zijn echter ook klachten over beperkingen in de gratis versies van de software, en het feit dat een lifetime licentie bij het herinstalleren soms foutmeldingen geeft.

Voor- en nadelen

De belangrijkste voordelen van AVS4You zijn de gebruiksvriendelijkheid, de uitgebreide functionaliteiten en de betrouwbaarheid van de software. Het bedrijf biedt een breed scala aan tools en functies die gebruikers in staat stellen om hun multimedia- en beeldbewerkingstaken efficiënt uit te voeren. Een nadeel is dat sommige geavanceerde functies alleen beschikbaar zijn in de betaalde versies van de software, wat voor sommige gebruikers een beperking kan zijn.

Alternatieven

Enkele bedrijven die vergelijkbaar zijn met AVS4You zijn Adobe, CyberLink, Corel en Wondershare. Deze bedrijven bieden eveneens multimedia- en beeldbewerkingstoepassingen aan.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van AVS4You

AVS4You review logo