Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

BackJoy reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
BackJoy review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen BackJoy

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over BackJoy

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over BackJoy

Backjoy is opgericht in 2005 in Boulder, Colorado. Het bedrijf richt zich met verschillende producten op het verbeteren van de zithouding. Hun primaire product is het ergonomische zitje, maar onderhand bieden ze ook rugbraces en diverse andere accessoires. Hun missie is dan ook simpel: rugpijn de wereld uithelpen.

Diensten, service en aanbod

Backjoy biedt zoals benoemd verschillende producten aan, waarvan het ergonomische zitje het meest bekend is. Dit zitje is verkrijgbaar in verschillende sterktes en wordt in een stoel of andere zitplek geplaatst. Als je er op gaat zitten wordt je bekken iets gekanteld en je wervelkolom in een betere positie gebracht. Hierdoor neem je automatisch een betere zithouding aan. Ideaal voor thuiswerken dus, maar ook op kantoor kan een dergelijk zitje helpen. Naast de zitjes biedt Backjoy rugbraces, kussens, spijkermatten en diverse accessoires aan.

Korting, vouchers en acties

Backjoy biedt regelmatig kortingen aan waardoor je hun producten voor een lager bedrag kunt aanschaffen. Uiteraard zijn periodes zoals kerst en Black Friday de periodes waarin er acties met mooie kortingen lopen. Maar ook op andere momenten biedt Backjoy kortingen aan. Het kan daarom lonen om je in te schrijven voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van alle acties en aanbiedingen.

Betrouwbaarheid en klachten

Backjoy is een bedrijf wat al lang bestaat en een goede reputatie heeft opgebouwd. De producten van dit bedrijf worden over het algemeen goed beoordeeld en veel klanten ervaren echt verlichting na de aanschaf van een ergonimisch zitje. Door de gratis verzending en goede bereikbaarheid van de klantenservice wordt de service ook positief ervaren. Online reviews zijn dan ook vaak positief en Backjoy lijkt daarmee een betrouwbaar bedrijf te zijn.

Voor- en nadelen

Backjoy biedt zeer specifieke producten aan. Veel klanten ervaren echt verbetering van de rugklachten na aanschaf van hun producten en dit is dan ook het grootste voordeel. Daarnaast bied Backjoy gratis verzending en is alle communicatie in het Nederlands. Het grootste nadeel is dat het voor sommige klanten lastig is het zitje juist te gebruiken. Backjoy heeft dan ook een duidelijke instructievideo gemaakt om hiermee te helpen.

Alternatieven

Backjoy biedt zeer unieke producten aan en eigenlijk is er dan ook geen alternatief voor hen in de Nederlandse markt. Op algemene websites zoals Bol.com en Amazon zijn er wel wat vergelijkbare producten te vinden. Maar producten zoals het ergonomisch zitje zijn eigenlijk alleen bij deze webshop verkrijgbaar.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van BackJoy

BackJoy-review-logo