Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Banden.nl reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Banden-nl review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Banden.nl

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Banden.nl

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Banden.nl

Banden.nl is een online vergelijkingsplatform gespecialiseerd in de verkoop van autobanden. Het bedrijf is een doorverwijzer naar verkopers van banden en accessoires voor auto’s en is onderdeel van het internationale TyresNet GmbH.

Diensten, service en aanbod

Banden.nl biedt een uitgebreid assortiment aan autobanden van bekende merken zoals Michelin, Continental, Goodyear, Pirelli en Bridgestone. Naast banden verkopen ze ook velgen, bandenspanningsmeters en andere gerelateerde accessoires. Bovendien biedt het bedrijf ook banden aan voor vrachtwagens, fietsen en andere vervoersmiddelen.

Korting, vouchers en acties

Banden.nl verwijst klanten door naar banden en accessoires van andere websites en verkopers. Daarmee zijn ze afhankelijk van de prijzen van deze partijen. Wanneer deze partijen kortingen aanbieden of acties hebben is dit terug te vinden in de prijzen op Banden.nl. Dit is vooral in periodes zoals Black Friday of Cyber Monday.

Betrouwbaarheid en klachten

Banden.nl staat bekend als een betrouwbaar bedrijf. Uit algemene bevindingen blijkt dat klanten tevreden zijn over de eenvoud van het vergelijken van producten en het bestellen. Er zijn echter ook enkele klachten, voornamelijk met betrekking tot vertragingen in de bezorging, al ligt dit dan bij de partners van Banden.nl en niet bij dit bedrijf zelf.

Voor- en nadelen

Voordelen van Banden.nl zijn onder andere het brede assortiment van kwaliteitsmerken, scherpe prijzen en het netwerk van partners. Klanten waarderen ook de gebruiksvriendelijke website en de mogelijkheid om eenvoudig online te bestellen. Nadelen zijn voornamelijk dat Banden.nl zelf geen voorraad heeft en daarom afhankelijk is van de prijzen en levertijden van haar partners.

Alternatieven

Bedrijven die vergelijkbaar zijn met Banden.nl zijn onder andere Autobandenmarkt.nl, Autobanden.nl, Profile Tyrecenter en KwikFit. Deze bedrijven bieden ook online verkoop van autobanden, hoewel ze in sommige gevallen ook fysieke vestigingen hebben.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Banden.nl

Banden.nl review logo