Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Be2 reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Be2 dating review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Be2

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Be2

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Be2

Be2 is een internationaal online datingplatform, dat zich richt op het matchen van singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het bedrijf werd opgericht in 2004 en is sindsdien actief in meer dan 37 landen wereldwijd, waaronder Nederland.

Diensten, service en aanbod

Be2 is een datingplatform, dat gebruikmaakt van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest om potentiële partners aan elkaar te koppelen. Deze persoonlijkheidstest is ontwikkeld door psychologen en gedragswetenschappers en matcht gebruikers op basis van interesses en persoonlijkheidskenmerken. Be2 heeft een app waarmee het daten nog eenvoudiger wordt.

Korting, vouchers en acties

Be2 biedt gebruikers kortingen aan, bijvoorbeeld tijdens periodes als Black Friday en Cyber Monday. Promoties kunnen worden gevonden op de website of via social media. Deze kortingen variëren van tijdelijke gratis proefperiodes tot kortingen op abonnementen.

Betrouwbaarheid en klachten

Be2 staat bekend als een betrouwbaar platform dat privacy en veiligheid van gebruikers hoog in het vaandel heeft staan. Ze maken gebruik van SSL-encryptie om persoonlijke gegevens te beschermen en hun klantenservice is goed bereikbaar voor vragen of problemen. Over het algemeen zijn de ervaringen van gebruikers positief, hoewel sommige klachten gaan over de automatische verlenging van abonnementen en de opzegprocedure. Het is daarom belangrijk om vooraf de voorwaarden goed door te nemen.

Voor- en nadelen

Voordelen van Be2 zijn onder andere de uitgebreide persoonlijkheidstest voor het matchen met potentiele partners, de handige app en de focus op serieuze relaties. Nadelen zijn de soms hoge kosten voor abonnementen en de automatische verlenging ervan die soms lastig op te zeggen is.

Alternatieven

Bedrijven die vergelijkbaar zijn met Be2 zijn onder andere Parship, EliteDating en e-Matching. Deze platformen richten zich eveneens op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie en maken gebruik van uitgebreide persoonlijkheidstests om mogelijke partners te vinden.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Be2

Be2 Dating review logo