Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Beddenplein reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Beddenplein review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Beddenplein

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Beddenplein

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Beddenplein

Beddenplein is een Nederlandse online beddenwinkel die zich vooral richt op de verkoop van boxsprings, matrassen en beddengoed. Beddenplein heeft een webshop en showrooms in Waalwijk, Zaltbommel en Harderwijk.

Diensten, service en aanbod

Beddenplein biedt kwalitatieve producten aan van verschillende merken zoals Nordic Paradise, SleepZzzz en WALRA. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf biedt een grote verscheidenheid aan producten aan binnen de beddenbranche, zoals bedden, boxsprings, matrassen, toppers, en beddengoed.
Naast de verkoop van bedden en matrassen biedt Beddenplein gratis levering van de producten aan. Ook is er een gratis proefperiode van 90 dagen waarin je het aangekochte matras kan testen en indien gewenst omruilen.

Korting, vouchers en acties

Beddenplein biedt regelmatig kortingen aan op hun producten. Zo kun je je inschrijven op de nieuwsbrief en genieten van €5 korting op je eerste aankoop. Tijdens speciale periodes zoals Black Friday en Cyber Monday biedt Beddenplein ook interessante kortingen die het interessant maken om een grote aankoop als een bed of matras te doen.

Betrouwbaarheid en klachten

Beddenplein hecht veel belang aan een betrouwbare en klantvriendelijke service. Het bedrijf streeft naar een levertijd van 1 tot 3 weken, afhankelijk van het type product en de voorraad. Beddenplein houdt zijn klanten tijdens het proces op de hoogte van de levering. Daarnaast is het mogelijk om de producten uit te proberen in de showrooms. De reviews die online te vinden zijn, zijn dan ook overwegend positief en Beddengoed lijkt dan ook een betrouwbare partij. Er zijn ook enkele negatieve reviews te vinden, vooral over leveringen die vertraagd zijn en een enkele keer over de kwaliteit van het product. Toch is het grootste deel van de online beoordelingen en ervaringen positief.

Voor- en nadelen

Het grootste voordeel van Beddenplein is de uitgebreide keuze aan kwalitatieve producten van verschillende merken en de competitieve prijzen. Bovendien biedt het bedrijf gratis levering en een proefperiode aan. Een eventueel nadeel is dat de showrooms van Beddenplein zich vooral in het midden en Zuiden van Nederland bevinden. Dit kan voor langere aanrijtijden zorgen wanneer je in het Noorden van Nederland woont.

Alternatieven

Er zijn verschillende online beddenwinkels die te vergelijken zijn met Beddenplein. Zo biedt Beter Bed een gelijkaardige service aan en zijn er ook pure players zoals Emma Matras, Matrasaanhuis.nl en Dekbed-Discounter.nl.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Beddenplein

Beddenplein-review-logo