Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Ben reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Ben review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Ben

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Ben

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Ben

Ben is een telecomaanbieder in Nederland die gebruikmaakt van het T-Mobile netwerk en is opgericht in 1999. De aandelen werden in 2002 overgenomen door T-Mobile. Sinds 2008 is Ben weer actief als merk in Nederland en werkt als zelfstandig merk binnen T-Mobile.

Diensten, service en aanbod

Ben biedt twee producten aan: Sim Only abonnementen en losse telefoons. In het verleden verkocht zij ook prepaidkaarten, maar deze zijn sinds kort niet meer verkrijgbaar. De klantenservice is goed bereikbaar via zowel chat, social media als telefoon.

Korting, vouchers en acties

Klanten met een internetabonnement bij T-Mobile krijgen extra voordeel op hun Sim Only abonnement. Daarnaast zijn er gedurende het jaar verschillende acties, zoals tijdens Black Friday of Cyber Monday. Er zijn dan kortingen op losse toestellen en soms ook op de Sim Only abonnementen.

Betrouwbaarheid en klachten

Over het algemeen wordt Ben als een betrouwbaar bedrijf gezien. Het netwerk van T-Mobile waar Ben gebruik van maakt is stabiel en wordt goed ontvangen. Ook is de klantenservice van Ben goed bereikbaar via verschillende kanalen. Wel zijn er zoals altijd online verschillende klachten te vinden over zaken die niet goed zijn verlopen.

Voor- en nadelen

Het grote voordeel van Ben is de simpele structuur van haar producten. Ook kun je elke maand gratis je bundel aanpassen, wat zorgt voor veel flexibiliteit. Ook maakt Ben gebruik van het betrouwbare netwerk van T-Mobile. Het nadeel is dat er geen prepaidkaarten meer worden aangeboden voor klanten die daar naar op zoek zijn.

Alternatieven

Er zijn veel telefoonaanbieders op de Nederlandse markt. Enkele bekende daarvan zijn: Simpel, Vodafone, T-Mobile, Youfone, Tele2, KPN, Simyo, hollandsnieuwe en Lebara.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Ben

Ben review logo