Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Besteloffice.nl reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Besteloffice.nl review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Besteloffice.nl

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Besteloffice.nl

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Besteloffice.nl

Besteloffice.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van bedrijfssoftware. Zoals de naam al doet vermoeden zijn dit onder andere Office producten, maar ook andere software producten voor bedrijven en individuen.

Diensten, service en aanbod

Besteloffice.nl biedt licenties voor softwareproducten zoals Microsoft Office, Microsoft Visio, Windows Pro en Mc Afee Internet Security. Na de aankoop wordt de code direct verstuurd zodat de software kan worden geïnstalleerd. Bestel Office heeft handleidingen op de website om te helpen bij de installatie en is daarnaast bereikbaar via e-mail en telefoon voor assistentie.

Korting, vouchers en acties

Besteloffice.nl biedt regelmatig korting aan op haar producten. Dit gebeurt bijvoorbeeld tijdens speciale periodes zoals Black Friday en Cyber Monday, waarbij er mooie kortingen zijn op geselecteerde producten. Daarnaast worden er soms kortingscodes aangeboden die je kunt inruilen voor mooie kortingen.

Betrouwbaarheid en klachten

Besteloffice.nl staat bekend als een betrouwbaar bedrijf. De licentiecodes worden snel uitgeleverd na betaling en de klantenservice reageert snel bij eventuele problemen. Klanten waarderen daarnaast de handleidingen die helpen bij het installatieproces. Wel zijn er enkele klachten te vinden over niet werkende licentiecodes of problemen bij de installatie van pakketten, maar Bestel Office reageert hier snel en adequaat op.

Voor- en nadelen

De voordelen van Besteloffice.nl zijn de concurrerende prijzen en de eenvoud van het aankopen van de licentiecodes. Het installeren en gebruiken van producten is daarmee een fluitje van een cent. Een nadeel kan zijn dat de klantenservice alleen doordeweeks bereikbaar is. Daardoor moet er bij problemen in het weekend worden gewacht tot maandag voor een antwoord.

Alternatieven

Bedrijven die vergelijkbaar zijn met Besteloffice.nl zijn LicentiePromo, SURFspot, Office-licentie.com, Licentie2GO en Licentie-Sleutel.nl. Al deze bedrijven bieden ook licentiecodes aan voor vergelijkbare software producten.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Besteloffice.nl

TUI Cars review logo