Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Bilove reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Bilove NL review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Bilove

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Bilove

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Bilove

Bilove is een Nederlands bedrijf dat zich richt op dating voor vrouwen die met andere vrouwen willen daten. Het kan zijn dat zij biseksueel zijn en eerder een relatie met een man hebben gehad, maar uiteraard is het platform er ook voor lesbische vrouwen.

Diensten, service en aanbod

Bilove biedt een datingplatform aan voor vrouwen. Je kunt hier een profiel aanmaken om andere vrouwen te ontmoeten om mee af te spreken. Met een gratis profiel kun je andere profielen bekijken en berichten en winks ontvangen. Wil je echter meer kunnen, zoals chatten, berichten lezen en verzenden, winks versturen en foto’s bekijken, dan moet je een betaald lidmaatschap afnemen. Bilove is alleen bereikbaar via de website en heeft geen app voor op je telefoon of tablet.

Korting, vouchers en acties

Er zijn weinig aanbiedingen op Bilove.nl, normaal gesproken moet je gewoon de normale lidmaatschapsprijzen betalen. Wel zijn de prijzen per maand lager wanneer je in een keer voor een langere periode afneemt. Tijdens sommige periodes, zoals Valentijnsdag, Black Friday of Cyber Monday, kunnen er wel acties en aanbiedingen zijn waarmee je met korting een betaald lidmaatschap kunt afnemen.

Betrouwbaarheid en klachten

Bilove staat bekend als een betrouwbaar datingplatform. Veel vrouwen vinden het fijn dat er een veilige omgeving is waar ze deze kant van zichzelf kunnen onderzoeken en uiten. Ook zijn klanten over het algemeen tevreden met het aanbod in de app en de eenvoud van de interface. Het zal per persoon verschillen hoe tevreden ze zijn met de dates zelf, maar dat is natuurlijk afwachten op elk platform.

Voor- en nadelen

Het grootste voordeel van Bilove is dat dit datingplatform zich speciaal richt op biseksuele vrouwen die deze kant van zichzelf willen onderzoeken. Dat zorgt voor gelijkgestemden binnen het platform en dat is fijn. Daarnaast kun je eerste gratis een account aanmaken om te onderzoeken of Bilove.nl wat voor je is. Het nadeel is dat je met het gratis account weinig kunt en je als je serieus wilt daten via dit platform toch een betaald lidmaatschap moet nemen.

Alternatieven

Alternatieven voor Bilove zijn onder andere Spicy, Scissr, Wapa, Fem, Only Women, HER en Zoe. Al deze datingapps richten zich op biseksuele of lesbische vrouwen die andere vrouwen willen ontmoeten.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Bilove

Bilove review logo