Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Biobestrijding.nl reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Biobestrijding.nl review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Biobestrijding.nl

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Biobestrijding.nl

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Biobestrijding.nl

Biobestrijding.nl is een Nederlandse onderneming gespecialiseerd in biologische bestrijdingsmiddelen voor zowel particulieren als professionals. Het bedrijf biedt milieuvriendelijke oplossingen voor het bestrijden van plagen en ziekten in huis, tuinen en kassen. Door de jaren heen heeft het bedrijf een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van duurzame en effectieve producten.

Diensten, service en aanbod

Biobestrijding.nl heeft een groot assortiment aan biologische bestrijdingsmiddelen, waaronder nematoden, roofmijten, lieveheersbeestjes, gaasvliegen en sluipwespen. Daarnaast leveren ze diverse andere tuinproducten zoals vogelhuisjes, zaden, dierenvoer en vleermuiskasten.

Korting, vouchers en acties

Biobestrijding.nl biedt regelmatig kortingen aan, bijvoorbeeld door het gebruik van kortingscodes. Daarnaast zijn er ook aanbiedingen en acties in bepaalde periodes als Black Friday en Cyber Monday, waarbij klanten kunnen profiteren van aantrekkelijke kortingen op geselecteerde producten.

Betrouwbaarheid en klachten

Over het algemeen wordt Biobestrijding.nl als een betrouwbaar bedrijf beschouwd, met snelle levertijden en een goede klantenservice. Klanten waarderen vooral de kwaliteit van de producten, de milieuvriendelijkheid en de deskundige ondersteuning die het bedrijf biedt bij het kiezen van de juiste oplossingen. Er zijn echter ook enkele klachten over de prijzen, die soms als relatief hoog worden ervaren in vergelijking met andere aanbieders.

Voor- en nadelen

De belangrijkste voordelen van Biobestrijding.nl zijn de milieuvriendelijke en effectieve producten, de deskundige ondersteuning en de snelle levertijden. Het bedrijf is een betrouwbare partner voor zowel particulieren als professionals die op zoek zijn naar duurzame oplossingen voor hun tuin of kas. Een nadeel is echter dat de prijzen soms als relatief hoog worden ervaren, wat potentiële klanten kan afschrikken.

Alternatieven

Bedrijven die vergelijkbaar zijn met Biobestrijding.nl zijn onder andere Biocontrole, Biogroei.nl, Biopol Natural, Entocare en Biobest. Deze bedrijven bieden eveneens biologische bestrijdingsmiddelen en aanverwante producten aan.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Biobestrijding.nl

Biobestrijding review logo