Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Boxx opslag reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Boxx Opslag review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Boxx opslag

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Boxx opslag

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Boxx opslag

Boxx Opslag is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het verhuren van opslagruimtes. Het bedrijf werd opgericht in 2011 en heeft sindsdien haar diensten aanzienlijk uitgebreid om aan de groeiende behoefte aan opslagruimte te voldoen.

Diensten, service en aanbod

Boxx Opslag biedt een breed scala aan diensten, waaronder self-storage, garageboxes, flex werkplekken met opslag en distributie en een verhuisservice. Hierdoor kunnen particulieren en bedrijven flexibele en betrouwbare oplossingen vinden voor hun opslag- en verhuisbehoeften.

Korting, vouchers en acties

Boxx Opslag biedt af en toe kortingen en promoties aan haar klanten. Dit gebeurt meestal tijdens periodes zoals Black Friday en Cyber Monday, waarbij klanten kunnen profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen. Houdt de website in de gaten voor de laatste aanbiedingen en acties!

Betrouwbaarheid en klachten

Boxx Opslag staat bekend als een betrouwbaar bedrijf met goede diensten en efficiënte service. Klanten geven over het algemeen positieve feedback over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, evenals de kwaliteit van de opslagfaciliteiten en verhuisdiensten. Er zijn enkele klachten over miscommunicatie of administratieve fouten, maar deze gevallen lijken eerder uitzondering dan regel.

Voor- en nadelen

Enkele voordelen van Boxx Opslag zijn de flexibiliteit in opslagmogelijkheden, het brede scala aan diensten, en de uitstekende klantenservice. Klanten waarderen de mogelijkheid om opslagruimtes op maat te huren en de extra diensten zoals verhuur van verhuiswagens en verhuisservices. Een nadeel van Boxx Opslag is dat de boxen zich voornamelijk in de Randstad bevinden. Daarmee is dit bedrijf niet voor iedereen de beste oplossing.

Alternatieven

Alternatieven voor Boxx Opslag zijn onder andere Shurgard, Safestore, ALLSAFE, Bo-rent en huureenbox.nl. Locaties en huurprijzen kunnen erg variëren en het is daarom aan te raden goed onderzoek te doen voor je een opslag huurt.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Boxx Opslag

Boxx Opslag review logo