Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

BRAUZZ. reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
BRAUZZ. reviews logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen BRAUZZ.

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over BRAUZZ.

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over BRAUZZ.

BRAUZZ. is een Belgisch bedrijf dat zich richt op het verstoren van de schoonmaak- en wasmiddelenindustrie. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van duurzame producten voor het schoonmaken van je huis en kleding. BRAUZZ. is opgericht in 2020 en heeft sindsdien een snelle groei doorgemaakt.

Diensten, service en aanbod

BRAUZZ. biedt verschillende schoonmaak- en wasmiddelen aan, waarbij er een grote focus is op duurzaamheid. Door het aanbieden van onder andere wasstrips en schoonmaakmiddelen zoals allesreiniger en toiletreiniger in poedervorm wordt er ontzettend veel plastic bespaard. De producten hoeven immers niet meer in plastic flessen te worden gestopt, maar komen in kleine kartonnen verpakkingen. Dit scheelt ook erg veel ruimte bij het vervoeren. Naast de losse producten kun je bij BRAUZZ. ook complete pakketen kopen waarin verschillende producten gecombineerd zijn. Je kunt alle producten per keer bestellen, maar er is ook een abonnementsvorm beschikbaar.

Korting, vouchers en acties

BRAUZZ. biedt regelmatig kortingen aan op haar producten, bijvoorbeeld door het combineren van producten in de bundels. Zo bespaar je 15-25% op de aankoop van je producten. Naast deze voordeelbundels zijn er ook af en toe kortingen op geselecteerde producten, bijvoorbeeld tijdens evenementen als Black Friday of Cyber Monday. Je kunt je inschrijven voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste acties en aanbiedingen. Bovendien ontvang je dan korting op je eerste bestelling.

Betrouwbaarheid en klachten

BRAUZZ. is een jong bedrijf maar heeft tot nu toe een betrouwbare reputatie opgebouwd. De klantenservice is goed bereikbaar en de producten worden in de meeste gevallen snel geleverd. Klanten waarderen de eenvoud van de wasstrips en de andere schoonmaakproducten en het feit dat je ook een abonnement kunt afsluiten. Er zijn echter ook enkele klachten geweest met betrekking tot de kwaliteit van de wasstrips. Het overgrote deel van de klanten lijkt echter tevreden met de kwaliteit van de producten van BRAUZZ.

Voor- en nadelen

Voordelen van de producten van BRAUZZ. zijn de eenvoud waarmee ze te gebruiken zijn (vooral de wasstrips) en het feit dat het bedrijf een milieuvriendelijke benadering heeft van deze markt. Of zoals ze zelf zeggen: je doet mee aan de schoonmaakr(r)evolutie! Een nadeel kan zijn dat er nog geen wasstrips zijn voor verschillende kleuren kleding, terwijl andere wasmiddelmerken dit vaak wel hebben.

Alternatieven

Alternatieven voor ecologische of duurzame was- en schoonmaakmiddelen zijn onder andere Bamboozy, Ecover, Marcel’s Green Soap en Seepje.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van BRAUZZ.

BRAUZZ. reviews logo