Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Breeze.Social reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Breeze Social review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Breeze

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Breeze.Social

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Breeze.Social

Breeze is een online datingapp die in 2021 is opgericht. Het bedrijf heeft als doel om mensen offline met elkaar in contact te brengen, zonder dat er eindeloos geswiped en gechat hoeft te worden. De app biedt een no-nonsense aanpak waardoor je direct kunt beginnen met het zoeken naar leuke dates.

Diensten, service en aanbod

Breeze biedt verschillende diensten aan, waaronder de Breeze App voor Android en iOS. Met de app kun je op eenvoudige wijze andere singles ontmoeten, zonder dat je urenlang door profielen hoeft te scrollen. Ook biedt Breeze verschillende evenementen aan, zoals speeddatings en workshops over liefde en relaties.

Korting, vouchers en acties

Breeze biedt regelmatig korting aan haar klanten. Zo geldt er tijdens Black Friday en Cyber Monday vaak een extra hoge korting op de abonnementen van Breeze. Ook worden er regelmatig kortingscodes verstrekt via social media of email.

Betrouwbaarheid en klachten

Klantbeoordelingen laten zien dat Breeze betrouwbaar is: de service afdeling is goed bereikbaar voor vragen of problemen. Algemeen gezien zijn de meeste mensen positief over de app, maar sommigen vinden het jammer dat er niet genoeg opties zijn om iemand te zoeken die bij je past.

Voor- en nadelen

De voordelen van Breeze zijn onder andere dat het gemakkelijk is om mensen te ontmoetten, omdat je direct face-to-face dates kan plannen in plaats van urenlang door profiel te swipen of chatten met iemand die je misschien nooit zal ontmoeten. Daarnaast is de app veilig: alle informatie wordt beveiligd opgeslagen en alleen personen die jouw profiel goedkeuren kunnen contact met je opnemen via de app. Eén van de nadelen is dat er soms weinig opties zijn om iemand te zoeken die bij je past, wat soms frustrerend kan zijn als je net begint met online dating.

Alternatieven

Bedrijven die vergelijkbaar zijn met Breeze zijn onder andere Tinder, Bumble en Hinge; apps waarbij mensen elkaar online ontmoeten door profiel foto’s te swipen of berichten uit te wisseling via chatrooms. Maar in tegenstelling tot de genoemde apps focust Breeze meer op face-to-face dates; wat veel mensen prettiger vinden dan lange chatsessies voeren met iemand waarmee ze waarschijnlijk nooit mee zullen afspreken.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Breeze

Breeze Social review logo