Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Butlon reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Butlon boodschappen review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Butlon

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Butlon

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Butlon

Butlon is een online supermarkt in Nederland. Het bedrijf is opgericht door ondernemer Alessio Pinna en bezorgd naast boodschappen ook maaltijden.

Diensten, service en aanbod

Butlon biedt een breed scala aan producten aan. Zo kun je onder andere groenten & fruit, vleeswaren, zuivelproducten en frisdrank kopen. Bijna alle reguliere producten uit de normale supermarkt heeft dit bedrijf wel zijn assortiment. Klanten kunnen hun boodschappen bestellen via de website of de mobiele app van Butlon. Naast boodschappen biedt het bedrijf ook maaltijdbezorging aan van meer dan 500 restaurants.

Korting, vouchers en acties

Butlon biedt verschillende kortingen aan hun klanten. Zo zijn er reguliere kortingen, maar ook kortingscodes waarmee extra korting kan worden verzilverd tijdens het afrekenen. Op speciale dagen zoals Black Friday en Cyber Monday zijn er extra grote kortingen op geselecteerde producten.

Betrouwbaarheid en klachten

Butlon Boodschappen heeft een levertijd van 24 uur, waarbij de boodschappen op de gewenste datum en tijd worden bezorgd. Het bedrijf heeft nog geen lange geschiedenis, dus het is lastig aangeven hoe betrouwbaar ze zijn. Er zijn online zowel positieve als negatieve ervaringen te vinden en het lijkt dan ook per persoon te verschillen hoe de service wordt ervaren. De bezorgingstijden van maaltijden zijn afhankelijk van de drukte op dat moment, daar kan Butlon geen invloed op uitoefenen.

Voor- en nadelen

Een voordeel van Butlon is dat ze een breed scala aan producten aanbieden en dat hun website en app gemakkelijk te gebruiken zijn. Bovendien hebben ze een handige functie waarmee klanten eerdere bestellingen kunnen bekijken en snel opnieuw kunnen bestellen. Een nadeel is dat ze momenteel alleen in bepaalde delen van Nederland bezorgen en dat er soms vertragingen kunnen optreden of producten worden vergeten.

Alternatieven

Vergelijkbare bedrijven zijn bijvoorbeeld Picnic, Albert Heijn en Jumbo. Al deze bedrijven bieden online boodschappendiensten aan en bezorgen in delen van Nederland. Ze bieden allemaal verschillende kortingen aan hun klanten, maar het aanbod van producten en de prijzen kunnen verschillen. Voor het bestellen van maaltijden is Butlon vooral een alternatief voor Thuisbezorgd en Uber Eats.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Butlon

Butlon boodschappen review logo