Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Cheflix reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Cheflix review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Cheflix

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Cheflix

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Cheflix

Cheflix is een streamingdienst die zich richt op liefhebbers van lekker eten en koken. De dienst is in 2021 opgericht en biedt de mogelijkheid om masterclasses en recepten van topchefs te bekijken.

Diensten, service en aanbod

Het concept van Cheflix is simpel: je neemt een abonnement en kunt dan alle content bekijken. Er zijn meer dan 300 video kooklessen, verdeeld over verschillende categorieën en niveaus. Het aanbod wordt nog steeds uitgebreid met nieuwe recepten en topchefs. Je kunt Cheflix eerste 14 dagen uitproberen. Daarna sluit je een jaarabonnement, welke na een jaar per maand opzegbaar wordt.

Korting, vouchers en acties

Cheflix biedt een gratis proefperiode van 14 dagen waardoor je het altijd gratis uit kunt proberen. Er zijn soms ook kortingscodes beschikbaar voor een korting op het jaarabonnement, of speciale acties tijdens dagen zoals Black Friday of Cyber Monday.

Betrouwbaarheid en klachten

Over het algemeen wordt Cheflix als betrouwbaar gezien en goed beoordeeld. Klanten vinden het fijn dat er eerste een proefperiode is en op eventuele vragen wordt er snel gereageerd. Wel is het zo dat sommige klanten hun proefperiode niet op tijd opzeggen waardoor ze direct vast zitten aan een jaarabonnement. Hoewel dit duidelijk in de voorwaarden staat is het belangrijk hier op te letten.

Voor- en nadelen

Het grootste voordeel is dat je Cheflix eerst 14 dagen uit kunt proberen. Op deze manier kun je rustig en gratis kijken wat je in huis haalt en hoe je de masterclasses en recepten vindt. Het nadeel is dat je daarna meteen een jaarabonnement moet afsluiten voordat deze maandelijks opzegbaar wordt. Dat maakt de kosten voor het eerste jaar hoger.

Alternatieven

Er zijn eigenlijk nog weinig alternatieven voor Cheflix. Alleen Masterclass biedt ook online kooklessen aan van topchefs, maar heeft geen focus op dit onderwerp. Andere alternatieven zijn natuurlijk kookboeken en (online) recepten, maar dit is niet in hetzelfde format. Daarin is Cheflix tot nu toe echt uniek te noemen.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Cheflix

Cheflix review logo