Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

DatingEasy.nl reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
DatingEasy.nl review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen DatingEasy.nl

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over DatingEasy.nl

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over DatingEasy.nl

DatingEasy.nl is een Nederlandse online dating site. Het bedrijf biedt een datingplatform aan voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie, vriendschap of casual dating.

Diensten, service en aanbod

DatingEasy.nl biedt een gratis en premium lidmaatschap. Met een gratis lidmaatschap kunnen gebruikers profielen bekijken en zoeken, foto’s uploaden en knipogen sturen naar andere gebruikers. Met een premium lidmaatschap hebben gebruikers toegang tot extra functies zoals het versturen van persoonlijke berichten, het bekijken van de laatste bezoekers en het lezen van berichten.

Korting, vouchers en acties

DatingEasy.nl biedt zo af en toe kortingen aan, zoals tijdens Valentijnsdag of andere dagen als Black Friday of Cyber Monday. Deze kortingen worden meestal gepromoot via de website, hou deze dus in de gaten voor de laatste aanbiedingen en acties.

Betrouwbaarheid en klachten

DatingEasy.nl staat bekend om de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de website. Het bedrijf houdt zich aan de AVG-wetgeving en maakt gebruik van SSL-encryptie om de privacy van gebruikers te waarborgen. Er zijn weinig reviews over de ervaringen van gebruikers te vinden op onafhankelijke platformen. Wel zijn er een hoop succesverhalen te vinden op de website zelf, al is het lastig te verifiëren of deze ook echt zijn/

Voor- en nadelen

Een voordeel van DatingEasy.nl is dat de site gemakkelijk te gebruiken is en dat je gratis een account kun aanmaken om te kijken of het wat voor je is. Een nadeel van DatingEasy.nl is dat het premium lidmaatschap relatief duur is ten opzichte van andere dating sites.

Alternatieven

DatingEasy.nl is vergelijkbaar met andere online dating sites zoals Lexa, Pepper, en Parship. Deze bedrijven bieden vergelijkbare diensten aan en zijn populair onder Nederlandse singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van DatingEasy

Lukusbaby review logo