Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

DFDS Seaways reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
DFDS Seaways review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen DFDS Seaways

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over DFDS Seaways

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over DFDS Seaways

DFDS Seaways is een toonaangevende Europese rederij en logistieke dienstverlener, opgericht in 1866 in Denemarken. Het bedrijf, dat staat voor “Det Forenede Dampskibs-Selskab” (De Verenigde Stoombootmaatschappij), heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een betrouwbare en innovatieve speler in de maritieme sector. DFDS Seaways richt zich op het vervoer van passagiers en vracht over zee en biedt daarbij een uitgebreid netwerk van veerdiensten en transportoplossingen aan.

Diensten, service en aanbod

DFDS Seaways biedt verschillende diensten aan voor zowel passagiers als vrachtvervoer. Voor passagiers verzorgt het bedrijf overtochten op diverse routes tussen het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië en het Europese vasteland. Daarnaast biedt DFDS Seaways mini-cruises en pakketreizen (zoals voetbalreizen naar Newcastle United) aan.
Voor vrachtvervoer biedt DFDS Seaways een uitgebreid netwerk van routes tussen Europa en het Verenigd Koninkrijk,. Daarnaast biedt het bedrijf logistieke oplossingen en supply chain management.

Korting, vouchers en acties

DFDS Seaways biedt regelmatig kortingen aan op hun diensten, zoals tijdens speciale evenementen, als Black Friday en Cyber Monday. Kortingscodes kunnen ook beschikbaar zijn via nieuwsbrieven of partnerwebsites. Het is aan te raden om de DFDS Seaways website en sociale media in de gaten te houden voor actuele aanbiedingen en kortingsmogelijkheden.

Betrouwbaarheid en klachten

DFDS Seaways staat bekend als een betrouwbare dienstverlener met over het algemeen goede service. Uit algemene klantbeoordelingen komt naar voren dat de meeste klanten tevreden zijn met de geboden service en de kwaliteit van de faciliteiten aan boord. Er zijn echter ook klachten over vertragingen en annuleringen, al zijn deze meestal gerelateerd aan onvoorziene omstandigheden zoals weersomstandigheden. Ook is niet iedereen te spreken over de kwaliteit van de hut of het eten aan boord.

Voor- en nadelen

Voordelen van DFDS Seaways zijn onder andere het uitgebreide netwerk van veerdiensten, de mogelijkheid om zowel passagiers als vracht te vervoeren en de diverse extra diensten zoals mini-cruises. Daarnaast staat het bedrijf bekend om zijn betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Nadelen zijn onder andere de gevoeligheid voor weersomstandigheden, wat kan leiden tot vertragingen en annuleringen, en het feit dat het eten en drinken aan boord wat prijzig kan zijn.

Alternatieven

Er zijn verschillende bedrijven die concurreren met DFDS Seaways. Dit zijn onder andere Stena Line, P&O Ferries, Brittany Ferries en Color Line.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van DFDS Seaways

DFDS Seaways review logo