Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Dokteronline.com reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Dokteronline.com review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Dokteronline.com

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Dokteronline.com

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Dokteronline

Dokteronline.com is een online gezondheidsplatform dat in 2003 is opgericht. Dokteronline.com biedt consumenten de mogelijkheid om op een veilige en discrete manier medische consulten aan te vragen en medicijnen te bestellen bij samenwerkende apotheken. Het doel van het bedrijf is om mensen toegang te geven tot professionele medische zorg en informatie zonder dat zij hun huis hoeven te verlaten.

Diensten, service en aanbod

Dokteronline.com werkt samen met geregistreerde EU-artsen en apotheken om consulten en medicatie aan te bieden. De diensten die worden aangeboden omvatten online consulten, receptvernieuwingen en toegang tot verschillende gezondheidsartikelen en informatiebronnen. Hiermee kunnen klanten veilig en vertrouwelijk medische hulp en advies inwinnen en indien nodig medicatie ophalen bij een apotheek.

Korting, vouchers en acties

Dokteronline biedt nauwelijks kortingen aan op haar consulten en hanteert vrijwel altijd de standaard prijs. Er zijn in sommige periodes wel eens acties, zoals tijdens Black Friday en Cyber Monday. Hou de website daarom in de gaten voor mogelijke kortingen en acties.

Betrouwbaarheid en klachten

Dokteronline.com staat bekend om haar betrouwbaarheid en snelle service. Het bedrijf werkt uitsluitend samen met geregistreerde artsen en apotheken om de kwaliteit en veiligheid van de consulten en medicatie te waarborgen. Over het algemeen zijn klanten tevreden over de service van Dokteronline.com, al zijn er soms klachten over vertragingen in de communicatie of de kosten van het platform. Echter, deze problemen worden meestal snel opgelost door de klantenservice.

Voor- en nadelen

Een van de belangrijkste voordelen van Dokteronline.com is het gemak waarmee klanten toegang hebben tot medische consulten en medicijnen zonder hun huis te verlaten. Bovendien waarborgt het platform de privacy en discretie van gebruikers. Een nadeel is dat de prijzen soms hoger kunnen zijn dan bij lokale consulten en apotheken. Daarnaast kunnen er, zoals eerder genoemd, soms problemen zijn met de communicatie.

Alternatieven

Er zijn in Nederland op dit moment enkele alternatieven voor Dokteronline.com, zoals Labplusarts, Dehuisarts.nl en Spreekuur.nl.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Dokteronline.com

Dokteronline.com review logo