Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Drukwerkdeal reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Drukwerkdeal review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Drukwerkdeal

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Drukwerkdeal

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Drukwerkdeal.nl

Drukwerkdeal is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van drukwerk. Het bedrijf is opgericht in 2005 en heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt. Drukwerkdeal is uitgegroeid tot een van de grootste online drukwerkleveranciers in Nederland en België.

Diensten, service en aanbod

Het assortiment van Drukwerkdeal bestaat uit een breed scala aan producten en diensten. Het bedrijf biedt onder andere visitekaartjes, flyers, posters, banners, spandoeken en relatiegeschenken aan. Ook kun je bij Drukwerkdeal terecht voor textieldruk, zoals bedrijfskleding en promotionele kleding. Eigenlijk alles waar inkt op kan is wel te bestellen bij dit bedrijf, ook in grote orders indien nodig.

Korting, vouchers en acties

Drukwerkdeal biedt regelmatig kortingen aan op hun producten en diensten. Dit gebeurt onder andere door middel van kortingscodes en acties tijdens speciale gelegenheden zoals Black Friday en Cyber Monday. Het is daarom raadzaam om de website van Drukwerkdeal in de gaten te houden voor de meest actuele kortingen en aanbiedingen. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Betrouwbaarheid en klachten

Drukwerkdeal staat bekend om de snelle levertijden en de goede kwaliteit van hun producten. De algemene ervaringen van klanten zijn overwegend positief, waarbij men tevreden is over de prijs-kwaliteitverhouding, klantenservice en gebruiksvriendelijkheid van de website. Echter, er zijn ook enkele klachten, zoals vertragingen in de levering, verstoorde communicatie of problemen met de kwaliteit van het drukwerk. Over het algemeen wordt Drukwerkdeal echter als een betrouwbaar bedrijf beschouwd.

Voor- en nadelen

Enkele voordelen van Drukwerkdeal.nl zijn de snelle levertijden, de goede kwaliteit van het drukwerk en de concurrerende prijzen. Bovendien biedt het bedrijf een uitgebreid assortiment, waardoor klanten veel keuze hebben in producten en afwerkingen. Een nadeel is dat er soms vertragingen in de levering of problemen met de kwaliteit kunnen optreden, al zijn deze gevallen relatief zeldzaam.

Alternatieven

Er zijn verschillende bedrijven die vergelijkbaar zijn met Drukwerkdeal, waaronder Vistaprint, Print.com, Flyeralarm en Helloprint. Deze bedrijven bieden eveneens een breed assortiment aan drukwerkproducten en concurreren met Drukwerkdeal op het gebied van prijs, kwaliteit en levertijd. Het is daarom raadzaam om verschillende aanbieders te vergelijken alvorens een bestelling te plaatsen.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Drukwerkdeal

Drukwerkdeal.nl review logo