Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

DuckTypen reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
DuckTypen review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen DuckTypen

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Ducktypen.nl

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over DuckTypen

DuckTypen is een Nederlands bedrijf dat een online typecursus aanbiedt. Het doel van DuckTypen is om kinderen op een leuke en interactieve manier blind te leren typen met tien vingers. Door het gebruik van gamification-technieken wil DuckTypen het leren typen aantrekkelijk en uitdagend maken.

Diensten, service en aanbod

DuckTypen biedt een online typecursus aan die bestaat uit verschillende modules en niveaus, afgestemd op de leeftijd en het niveau van de deelnemer. De cursus is speciaal ontworpen voor kinderen van 7 tot 12 jaar en bevat speelse en educatieve oefeningen die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. De kinderen gaan aan de slag als verslaggever van de Duckstadkrant en leren zo blind typen.

Korting, vouchers en acties

DuckTypen biedt regelmatig kortingen aan op hun typecursussen. Deze kortingen zijn vaak beschikbaar in de vorm van kortingscodes, die klanten kunnen invoeren bij het inschrijven voor een cursus. Daarnaast zijn er speciale aanbiedingen tijdens evenementen zoals Black Friday en Cyber Monday, waarbij klanten kunnen profiteren van extra kortingen op de typecursussen. Ook is er altijd een gratis proefles beschikbaar om de cursus uit te proberen.

Betrouwbaarheid en klachten

DuckTypen wordt over het algemeen beschouwd als een betrouwbaar bedrijf met positieve ervaringen van klanten. Klanten waarderen de speelse en interactieve opzet van de typecursussen en de duidelijke instructies. Wel zijn er online wat klachten te vinden over de communicatie van het bedrijf bij vragen. Over het algemeen zijn klanten echter tevreden met de diensten van DuckTypen.

Voor- en nadelen

Voordelen van DuckTypen zijn onder andere de interactieve en speelse opzet van de typecursussen, de duidelijke instructies en de mogelijkheid om de cursus in eigen tempo te doorlopen. Daarnaast wordt de cursus regelmatig bijgewerkt om aansluiting te houden bij de belevingswereld van de kinderen. Een nadeel is dat de communicatie met DuckTypen soms wat langzaam verloopt. Dit kan vervelend zijn indien je vragen hebt die je snel beantwoord wilt zien.

Alternatieven

Er zijn meerdere bedrijven die vergelijkbare typecursussen aanbieden als DuckTypen, zoals TypeTopia, Pica Typen, LOI Kidzz en TypeTuin.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van DuckTypen

DuckTypen review logo