Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

EliteDating reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
EliteDating review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen EliteDating

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Elitedating

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over EliteDating

EliteDating is een online datingplatform dat zich richt op hoogopgeleide en ambitieuze singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het bedrijf is opgericht in 2008 in Duitsland onder de naam eDarling en heeft sindsdien zijn diensten uitgebreid naar verschillende landen, waaronder Nederland. Het platform maakt gebruik van een wetenschappelijk gebaseerde persoonlijkheidstest om partners voor te stellen, met als doel om langdurige en gelukkige relaties te starten.

Diensten, service en aanbod

EliteDating helpt haar klanten bij het vinden van een geschikte partner. De belangrijkste dienst is het matchingsysteem op basis van de persoonlijkheidstest. Dit systeem koppelt leden aan potentiële partners op basis van hun persoonlijkheidskenmerken, voorkeuren en verwachtingen van een relatie. Daarnaast biedt EliteDating ook een veilige en gebruiksvriendelijke website en mobiele app, waar leden gemakkelijk met elkaar in contact kunnen komen en berichten kunnen uitwisselen.

Korting, vouchers en acties

EliteDating biedt niet vaak kortingen aan, al zijn er soms acties tijdens speciale evenementen zoals Black Friday en Cyber Monday. Hierdoor kunnen nieuwe leden profiteren van lagere prijzen voor premium lidmaatschap, wat toegang geeft tot extra functies zoals onbeperkt berichten versturen en het bekijken van foto’s van andere leden.

Betrouwbaarheid en klachten

EliteDating heeft veel gemixte reviews en beoordelingen. Er zijn enkele positieve ervaringen van mensen die via dit bedrijf een nieuwe partner hebben gevonden. Zij zijn dan ook erg blij en tevreden. Er zijn echter ook klachten te vinden online, voornamelijk met betrekking tot de prijs van het premium lidmaatschap en de automatische verlenging daarvan. Ook krijgen deze personen geen goede matches voorgesteld op basis van hun voorkeuren.

Voor- en nadelen

De belangrijkste voordelen van EliteDating zijn het wetenschappelijk onderbouwde matchingsysteem, de focus op hoogopgeleide en ambitieuze singles, en de gebruiksvriendelijkheid van het platform. Deze aspecten vergroten de kans op het vinden van een geschikte partner voor een serieuze relatie. Enkele nadelen zijn de relatief hoge prijs van het premium lidmaatschap en de automatische verlenging ervan, wat door sommige gebruikers als ongewenst wordt ervaren.

Alternatieven

Alternatieven voor EliteDating zijn onder andere Parship, Lexa, Relatieplanet en Pepper. Ook Match4me, 50plusmatch en Seniorengeluk zijn concurrenten van dit bedrijf.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van EliteDating

EliteDating review logo