Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

EliteMeetsBeauty reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
EliteMeetsBeauty review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen EliteMeetsBeauty

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over EliteMeetsBeauty

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over EliteMeetsBeauty

EliteMeetsBeauty is een online datingplatform. Het platform richt zich met name op hoger opgeleiden en probeert zich daarmee te onderscheiden in de drukbezette datingmarkt.

Diensten, service en aanbod

EliteMeetsBeauty is een datingplatform en te gebruiken via de website en de app. Je kunt dit platform zowel gratis als betaald gebruiken, waarbij een betaald lidmaatschap meer functies heeft. Na het aanmaken van een account kun je op basis van verschillende filters op zoek naar leuke vrijgezellen.

Korting, vouchers en acties

EliteMeetsBeauty biedt niet vaak kortingen aan. Wel zijn er tijdens speciale periodes als Black Friday en Cyber Monday soms kortingen op de betaalde lidmaatschappen. Je betaalt dan bijvoorbeeld een lagere prijs of krijgt een maand gratis bij de aankoop van een lidmaatschap.

Betrouwbaarheid en klachten

De betrouwbaarheid van EliteMeetsBeauty lijkt niet erg goed. Er zijn online behoorlijk wat negatieve reviews en klachten te vinden van gebruikers. De grootste klacht is vooral dat het erg lastig is om je ligmaatschap weer op te zeggen. Daarnaast klagen sommige gebruikers over de aanwezigheid van nepprofielen. Denk daarom goed na of je gebruik wilt maken van de diensten van dit bedrijf.

Voor- en nadelen

De voordelen van Elite Meets Beauty zijn het aanbod aan hoger opgeleiden en de specifieke focus op deze doelgroep. Dat kan interessant zijn voor mensen die dit een belangrijk criterium vinden in een partner. Nadelen zijn dat er veel negatieve beoordelingen zijn over dit bedrijf en Elite Meets Beauty dan ook niet erg betrouwbaar lijkt. Vooral het opzeggen van betaalde lidmaatschappen en de aanwezigheid van nepprofielen zijn veelgehoord klachten over dit bedrijf.

Alternatieven

Enkele bedrijven die vergelijkbaar zijn met EliteMeetsBeauty zijn Lexa, e-Matching, EliteDating en Parship. Dit zijn allemaal partijen die zich specifiek richten op dating voor hoger opgeleiden.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van EliteMeetsBeauty

EliteMeetsBeauty review logo