Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Fletcher Hotels reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Fletcher Hotels review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Fletcher Hotels

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Fletcher Hotels

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Fletcher Hotels

Fletcher Hotels is een Nederlandse hotelketen, opgericht in 1997. Het bedrijf heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt en is uitgegroeid tot een van de grootste hotelketens in Nederland met meer dan 67 hotels verspreid over het hele land. Fletcher Hotels staat bekend om zijn unieke locaties en de focus op duurzaamheid en gastvrijheid.

Diensten, service en aanbod

De hotels van Fletcher zijn bevinden zich op bijzondere locaties, zoals in de duinen, aan het strand, of in de bossen. Fletcher Hotels biedt naast overnachtingen ook diverse arrangementen aan, zoals wellness-, fiets- en wandelarrangementen. Daarnaast beschikken veel Fletcher Hotels over faciliteiten voor zakelijke evenementen, zoals vergaderzalen en congrescentra.

Korting, vouchers en acties

Fletcher Hotels biedt regelmatig kortingen en promoties aan. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van last-minute aanbiedingen, seizoensgebonden kortingen of speciale arrangementen. Hoewel er geen specifieke vermelding is van Black Friday of Cyber Monday kortingen, zijn er gedurende het jaar diverse aanbiedingen beschikbaar op de website. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen en acties.

Betrouwbaarheid en klachten

Fletcher Hotels staat bekend als een betrouwbare hotelketen met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Uit verschillende reviews blijkt dat de meeste gasten tevreden zijn over de service, het eten en de locaties van de hotels. Er zijn echter ook enkele klachten over verouderde kamers en beperkte faciliteiten in sommige hotels. Over het algemeen zijn de ervaringen met Fletcher Hotels positief.

Voor- en nadelen

Voordelen van Fletcher Hotels zijn de unieke locaties, de diversiteit aan arrangementen en de focus op duurzaamheid en gastvrijheid. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding over het algemeen goed. Nadelen kunnen zijn dat sommige hotels verouderde kamers hebben en beperkte faciliteiten bieden. Bovendien zijn niet alle Fletcher Hotels goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Alternatieven

Er zijn verschillende hotelketens in Nederland die vergelijkbaar zijn met Fletcher Hotels, zoals Van der Valk Hotels, NH Hotels en Bilderberg Hotels. Deze hotelketens bieden eveneens overnachtingen en arrangementen aan en beschikken over faciliteiten voor zakelijke evenementen. Hoewel de locaties en het aanbod van deze ketens kunnen variëren, zijn ze vergelijkbaar qua grootte en marktaandeel in Nederland.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Fletcher Hotels

Fletcher Hotels review logo