Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Flink reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Flink review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Flink

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Flink

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Flink

Flink is een snelgroeiende supermarkt in Nederland, opgericht in 2021. Het bedrijf onderscheidt zich van traditionele supermarkten doordat het zich volledig richt op online winkelen en thuisbezorging van boodschappen. Flink heeft als doel om binnen 10 minuten boodschappen bij de klant thuis te bezorgen.

Diensten, service en aanbod

Flink biedt een breed assortiment aan boodschappen, waaronder verse groenten en fruit, zuivelproducten, vlees en vis, en non-food producten. Het bedrijf werkt samen met bekende merken als Coca-Cola, Heineken, en Unilever, maar biedt ook een eigen huismerk aan. Naast het reguliere assortiment biedt Flink ook een aantal speciale producten aan zoals biologische en veganistische producten.

Korting, vouchers en acties

Flink biedt regelmatig kortingen aan nieuwe en bestaande klanten. Bijvoorbeeld door middel van kortingscodes of acties tijdens speciale periodes als Black Friday en Cyber Monday. Ook zijn er regelmatig aanbiedingen op specifieke producten.

Betrouwbaarheid en klachten

De betrouwbaarheid van Flink is goed. Het is een gerenommeerd bedrijf die daadwerkelijk de boodschappen thuis bij je aflevert. Flink heeft als doel om binnen 10 minuten te bezorgen, maar lijkt hier niet altijd in te slagen. Klanten geven aan dat de levertijden over het algemeen kort zijn, maar dat er helaas in sommige gevallen ook vertragingen zijn. Dit moet uiteraard verbeterd worden om zo de belofte aan de klant na te komen.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van Flink is de snelle bezorging, waardoor het voor veel mensen een aantrekkelijke optie is om online boodschappen te doen. Het brede assortiment aan producten, waaronder ook biologische en veganistische opties, is ook een pluspunt. Een nadeel kan zijn dat de prijzen bij Flink hoger liggen dan bij traditionele supermarkten, waardoor het minder aantrekkelijk kan zijn voor mensen die op zoek zijn naar de laagste prijs. Daarnaast is het aanbod van producten nog beperkt in vergelijking met traditionele supermarkten.

Alternatieven

Flink is niet de enige speler in de online supermarkt branche. Bedrijven als Picnic en Albert Heijn bieden ook bezorging aan van boodschappen, al vindt dit binnen bepaalde tijdsvakken plaats. Flink onderscheidt zich echter door de focus op het snel bezorgen van boodschappen en is daarmee beter te vergelijken met andere flitsbezorgers zoals Getir.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Flink

Flink-review-logo