Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Foodello reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Foodello review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Foodello

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Foodello

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Foodello

Foodello is een unieke en innovatieve online supermarkt die voedselverspilling tegengaat door restpartijen van voedselproducenten op te kopen en deze aan te bieden met kortingen tot wel 90%. Het bedrijf is onderdeel van het in 2016 opgerichte Fiksu Ruoka uit Finland. Foodello heeft als missie om voedselverspilling tegen te gaan door voedsel en huishoudartikelen te verkopen die anders niet in de winkelschappen belanden.

Dankzij het unieke concept van Foodello kunnen klanten geld besparen en tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan het milieu. Doordat het bedrijf restpartijen opkoopt die anders weggegooid zouden worden, wordt voedselverspilling verminderd. Het assortiment van Foodello bestaat onder andere uit vers voedsel, zuivelproducten, dranken, snacks, huishoudelijke artikelen en persoonlijke verzorgingsproducten. De kortingen die worden aangeboden variëren van 20% tot maar liefst 90%.

Diensten, service en aanbod

Het aanbod van Foodello varieert regelmatig, afhankelijk van de beschikbaarheid van restpartijen van voedselproducenten. Hierdoor is het aanbod altijd uniek en wisselend. De producten worden geleverd in recyclebare dozen en de verpakkingen zijn zo klein mogelijk om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Korting, vouchers en acties

Foodello biedt het hele jaar door aantrekkelijke kortingen aan, en niet alleen tijdens speciale actiedagen zoals Black Friday en Cyber Monday. Er zijn geen kortingscodes nodig om van de kortingen te profiteren, de prijzen worden automatisch verlaagd.

Betrouwbaarheid en klachten

Foodello staat bekend om zijn snelle levering. Bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen bezorgd. Klanten kunnen hun bestelling volgen via een track en trace link, zodat ze precies weten wanneer hun bestelling wordt geleverd.

Voor- en nadelen

Hoewel Foodello overwegend positieve beoordelingen ontvangt op diverse reviewplatforms, zijn er ook enkele klachten van klanten. De meest voorkomende klachten hebben betrekking op de staat van de geleverde producten, zoals beschadigde verpakkingen of producten die over de houdbaarheidsdatum zijn. Foodello streeft er echter naar om klachten zo snel en adequaat mogelijk op te lossen en heeft daarom ook een goede klantenservice.

Een groot voordeel van Foodello is dat het bedrijf voedselverspilling tegengaat door restpartijen op te kopen en deze aan te bieden met hoge kortingen. Klanten kunnen hierdoor geld besparen en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamer milieu. Een nadeel kan zijn dat het aanbod wisselend is en dat bepaalde producten snel uitverkocht zijn.

Alternatieven

Foodello kan worden vergeleken met bedrijven als Too Good To Go en Afgeprijsd.nu, die ook actief zijn op het gebied van het tegengaan van voedselverspilling door het verkopen van restpartijen van voedselproducenten.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Foodello

Foodello review logo