Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Foot Locker reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Foot Locker review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Foot Locker

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Foot Locker

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Foot Locker

Foot Locker is een wereldwijd bekende Amerikaanse retailer die gespecialiseerd is in sportkleding en -schoenen. Het bedrijf werd opgericht in 1974 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en meest succesvolle retailers in de sport- en vrijetijdssector

Diensten, service en aanbod

Foot Locker biedt een breed scala aan producten van toonaangevende sportmerken zoals Nike, Adidas, Puma, Converse en Vans. Het bedrijf verkoopt sportkleding, schoenen en accessoires voor verschillende sporten en activiteiten, zoals hardlopen, basketbal, voetbal en fitness. Daarnaast heeft Foot Locker FLX, een loyaliteitsprogramma waarmee klanten punten kunnen sparen voor kortingen en exclusieve aanbiedingen.

Korting, vouchers en acties

Foot Locker biedt zeer vaak kortingen en promoties aan, zoals tijdens speciale periodes als Black Friday en Cyber Monday. Daarnaast zijn er veel sales-periodes waarin er mooie kortingen worden gegeven op artikelen. Ook kunnen klanten profiteren van kortingscodes die online te vinden zijn of verstrekt worden via de nieuwsbrief. Naast algemene kortingen kunnen leden van het FLX-programma gebruikmaken van exclusieve aanbiedingen en kortingen alleen voor hen.

Betrouwbaarheid en klachten

Foot Locker staat over het algemeen bekend als een betrouwbare winkel met een goede klantenservice en snelle levertijden. De meeste klanten zijn tevreden over de kwaliteit van de producten en de winkelervaring, zowel online als in de fysieke winkels. Er zijn echter ook klachten, zoals problemen met retourneren en het niet (correct) ontvangen van bestelde producten. Over het algemeen zijn de ervaringen positief en wordt Foot Locker als een betrouwbare retailer beschouwd.

Voor- en nadelen

Voordelen van Foot Locker zijn onder andere het brede assortiment van toonaangevende sportmerken, de goede klantenservice en snelle levertijden. Daarnaast biedt het bedrijf regelmatig kortingen en exclusieve aanbiedingen via het FLX-programma. Nadelen zijn onder meer de soms hogere prijzen in vergelijking met andere winkels en de problemen met retourneren en niet-ontvangen bestellingen die sommige klanten ervaren.

Alternatieven

Bedrijven die vergelijkbaar zijn met Foot Locker zijn onder andere JD Sports, Intersport en Snipes. Deze bedrijven zijn ook gespecialiseerd in sportkleding en -schoenen, maar hebben elk hun eigen assortiment, prijsbeleid en klantenservice.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Foot Locker

Foot Locker review logo