Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Gaybuddy reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Gaybuddy review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Gaybuddy

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Gaybuddy

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Gaybuddy

Gaybuddy is een online platform gericht op het samenbrengen van homoseksuele mannen die op zoek zijn naar vriendschap, daten of meer. Het platform werd opgericht in 2010 en heeft sindsdien een grote gebruikersbasis opgebouwd, waardoor het een populaire keuze is voor homoseksuele mannen die nieuwe connecties willen maken.

Diensten, service en aanbod

Gaybuddy biedt verschillende functies en diensten om gebruikers te helpen bij het vinden van hun ideale match. Dit zijn onder andere een geavanceerd zoek- en filtersysteem, een gebruiksvriendelijke chatfunctie en de mogelijkheid om profielen te bekijken en persoonlijke informatie te delen. Daarnaast biedt het platform ook een veilige en discrete omgeving voor gebruikers om met elkaar te communiceren.

Korting, vouchers en acties

Gaybuddy biedt periodiek kortingen aan, zoals tijdens feestdagen of speciale evenementen zoals Black Friday en Cyber Monday. Deze kortingen kunnen bijvoorbeeld bestaan uit kortingscodes die gebruikers kunnen invoeren bij het afsluiten van een lidmaatschap om te profiteren van lagere prijzen. Door het jaar heen kunnen er ook andere promoties zijn waarbij er kortingen worden aangeboden op betaalde functies van Gaybuddy.

Betrouwbaarheid en klachten

Over het algemeen wordt Gaybuddy als een redelijk betrouwbaar en veilig platform beschouwd. Gebruikers zijn tevreden met de functionaliteiten, en het gebruiksgemak. Er zijn echter ook klachten te vinden online van gebruikers die meldingen maken over nepprofielen en het niet kunnen afspreken met matches.

Voor- en nadelen

De voordelen van Gaybuddy zijn de specifieke focus op de doelgroep, de gebruiksvriendelijke interface en de veilige en discrete omgeving voor communicatie. De nadelen zijn dat er nepprofielen op het platform zijn en je daarom niet altijd kunt afspreken met matches.

Alternatieven

Alternatieven voor Gaybuddy zijn onder andere GayParship, Grindr, Planet Romeo en Lexa. Op al deze platformen kun je andere homoseksuele singles ontmoeten, al is de focus en functionaliteit van elk bedrijf anders. Het kan dus lonen eerst onderzoek te doen voor je een beslissing maakt voor een bepaald platform.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Gaybuddy

Gaybuddy review logo