Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

GfK Panel reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
GfK Panel review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen GfK Panel

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over GfK Panel

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over GfK Panel

GfK Panel is een marktonderzoeksbureau dat in 1934 in Duitsland werd opgericht. GfK specialiseert zich in het verzamelen en analyseren van consumentengegevens om inzichten en aanbevelingen aan te bieden aan bedrijven, overheden en andere organisaties.

Diensten, service en aanbod

GfK Panel biedt verschillende diensten op het gebied van marktonderzoek, zoals consumenteninzichten, marktsegmentatie, merkpositionering, prijsstrategieën, en verkoop- en distributieanalyses. Enkele belangrijke merken en diensten van GfK Panel zijn GfK Consumer Panel, GfK Retail Panel, GfK POS Measurement, en GfK Brand and Customer Experience. Voor consumenten biedrt GfK de kans om mee te doen aan panels en onderzoeken waarmee er gespaard kan worden voor cadeaubonnen.

Korting, vouchers en acties

GfK Panel biedt geen directe kortingen op hun diensten via kortingscodes of speciale evenementen zoals Black Friday en Cyber Monday. Wel beloont het bedrijf consumenten voor hun deelname aan onderzoeken, waarmee zij kunnen sparen voor leuke kortingen en cadeabonnen.

Betrouwbaarheid en klachten

GfK Panel staat bekend als een betrouwbaar en gerenommeerd marktonderzoeksbureau. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis en werkt met tal van internationale klanten samen. Over het algemeen zijn de ervaringen van klanten positief, waarbij wordt gewezen op de waardevolle inzichten en analyses die GfK Panel biedt. Consumenten die meedoen aan de panels en onderzoeken zijn ook overwegend positief over het invullen en de beloningen. Toch zijn sommige mensen minder positief over het aantal onderzoeken wat je krijgt.

Voor- en nadelen

De voordelen van meedoen aan de GfK panels en onderzoeken zijn vooral dat je op een eenvoudige manier kunt sparen voor cadeaubonnen en kortingen. Het nadeel is dat je op basis van bijvoorbeeld je leeftijd of geslacht niet altijd in aanmerking komt voor alle onderzoeken en beperkt wordt in je deelname. Daardoor kan het langer duren voor je een mooi bedrag bij elkaar hebt gespaard.

Alternatieven

Er zijn verschillende andere bedrijven die zich richten op panels en onderzoeken waar consumenten kunnen meedoen in ruil voor cadeaubonnen of geld. Dit zijn onder andere YouGov, Beenq, Lifepoints, Toluna, Opinieland, Stempunt en Waardevolle Mening.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van GfK Panel

GfK Panel review logo