Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Goboony reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Goboony review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Goboony

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Goboony

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Goboony

Goboony is een online platform dat camperverhuur aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in 2015 in Nederland en heeft inmiddels meer dan 30.000 gebruikers verspreid over heel Europa. Het doel is om in 2025 1 miljoen mensen per jaar een caravan te laten huren.

Diensten, service en aanbod

Op Goboony kunnen gebruikers een breed aanbod aan campers vinden van verschillende merken en modellen. Het platform biedt onder andere campers van merken als Adria, Sunlight en Knaus. Je huurt de camper direct bij een verhuurder, waarbij Goboony het platform aanbiedt. Je zou het als de AirBnB van de campers kunnen zien. Als je een camper wilt verhuren kun je je ook aanmelden bij Goboony.

Korting, vouchers en acties

Goboony biedt geen kortingscodes aan, vooral omdat verhuurders de prijzen betalen en niet Goboony zelf. Je zult op dit platform dus weinig aanbiedingen of acties vinden.

Betrouwbaarheid en klachten

Goboony heeft een goede reputatie opgebouwd als betrouwbare verhuurder van campers. Het bedrijf biedt een goed platform waarop gebruikers kunnen zoeken naar de camper die aan hun wensen voldoet. Ook voor verhuurders is Goboony een betrouwbare partij, met uitgebreide voorwaarden en een goed werkend systeem voor uitbetalingen en borg.

Voor- en nadelen

De belangrijkste voordelen van Goboony zijn de grote keuze aan campers en de eenvoud van het platform. Een nadeel kan zijn dat je alleen een camper kan huren in Nederland en dan naar je locatie toe moet rijden. Je kunt dus geen camper huren voor wanneer je in Australië of Nieuw-Zeeland bent.

Alternatieven

Een vergelijkbaar bedrijf is bijvoorbeeld Indie Campers, die ook campers en caravans verhuurt via een online platform. Echter heeft Goboony inmiddels een sterke positie op de Europese markt veroverd en heeft het een groot en trouw klantenbestand opgebouwd.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Goboony

Goboony review logo