Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Grover reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Grover review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Grover

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Grover

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Grover

Grover is een Duits bedrijf dat in 2015 is opgericht door Michael Cassau. Het idee achter het bedrijf is om consumenten toegang te bieden tot de nieuwste technologieën, zonder deze te hoeven kopen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Berlijn en momenteel heeft Grover meer dan 200 medewerkers.

Diensten, service en aanbod

Grover biedt zijn klanten de mogelijkheid om technologieproducten te huren. Hierbij kun je denken aan producten als smartphones, laptops, game consoles, camera’s en zelfs elektrische fietsen. Het aanbod van Grover bevat bekende merken als Apple, Samsung, Sony, Canon en Bose. Naast het huren van deze producten, biedt Grover ook een “Try & Buy”-service aan, waarbij de klant na afloop van de huurperiode de optie heeft om het product te kopen.

Korting, vouchers en acties

Grover biedt regelmatig kortingen en acties aan. Tijdens populaire periodes zoals feestdagen en speciale gelegenheden zoals Black Friday en Cyber Monday zijn er vaak kortingen beschikbaar op geselecteerde producten. Ook biedt Grover af en toe kortingscodes aan voor nieuwe of bestaande klanten.

Betrouwbaarheid en klachten

Grover is over het algemeen een betrouwbare partij. Het bedrijf geeft op de website duidelijk aan wanneer een product beschikbaar is voor levering en houdt zich doorgaans aan deze levertijd. Vertragingen in levering kunnen echter soms voorkomen. Bovendien kunnen klanten rekenen op goede service en ondersteuning. Er zijn online wel enkele ervaringen te vinden van personen die geen product kunnen huren omdat ze niet door de financiële check komen. Hoewel dit vervelend is, is deze controle er juist ook om consumenten te beschermen.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van Grover is dat je toegang hebt tot de nieuwste technologieën zonder deze te hoeven kopen. Daarnaast biedt het bedrijf de mogelijkheid om producten eerst uit te proberen, voordat je ze daadwerkelijk koopt. Ook is het huren van producten vaak beter voor het milieu dan wanneer je alle producten koopt. Een nadeel van huren is dat je op de lange termijn meer geld kwijt bent dan wanneer je het product in één keer zou kopen. Daarnaast kan het zijn dat het product niet nieuw is, maar eerder is verhuurd. Uiteraard worden alle producten wel grondig gecontroleerd voor de naar je worden verstuurd.

Alternatieven

Een aantal bedrijven die te vergelijken zijn met Grover zijn Swapphone, BIYU en Huren.nl.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Grover

Grover-review-logo