Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

hollandsnieuwe reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
hollandsnieuwe review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen hollandsnieuwe

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over hollandsnieuwe

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over hollandsnieuwe

hollandsnieuwe is een Nederlandse mobiele telefonie provider die in 2011 werd opgericht. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en biedt een breed scala aan mobiele telefonie-diensten, waaronder abonnementen, prepaid-diensten en telefoonverkoop. hollandsnieuwe maakt gebruik van het stabiele Vodafone netwerk.

Diensten, service en aanbod

Op hollandsnieuwe.nl kun je terecht voor een los sim only abonnement maar je vindt er ook een geselecteerd aanbod van smartphones. Het bedrijf biedt ook prepaid-diensten aan. Je kunt je telefoon dus ook los opwaarderen wanneer je wilt. Je betaalt één vast laag tarief voor bellen, sms’en en mobiel internet.

Korting, vouchers en acties

hollandsnieuwe heeft net als elke aanbieder kortingen en acties. Zo krijg je standaard combivoordeel indien je internet hebt van Ziggo. Daarnaast biedt hollandsnieuwe kortingen aan op bepaalde telefoons, bijvoorbeeld tijdens Black Friday.

Betrouwbaarheid en klachten

hollandsnieuwe wordt over het algemeen beschouwd als betrouwbaar, met snelle en efficiënte leveringen en een goede dekking van het Vodafone netwerk. Wel zijn er online ook enkele klachten te vinden. Bijvoorbeeld over het verbruiken van data terwijl dit niet zou moeten volgens de telefoon, of problemen tijdens het opwaarderen van het saldo.

Voor- en nadelen

Voordelen van hollandsnieuwe zijn onder andere snelle en efficiënte leveringen, een gebruiksvriendelijke website en de simpele constructie van haar diensten. Nadelen zijn de klachten op het gebied van het verbruik van telefoondata.

Alternatieven

Andere bekende telefoonaanbieders in Nederland zijn onder andere Simpel, Vodafone, T-Mobile, Youfone en Tele2. Ook KPN, Simyo en Lebara bieden telefoondiensten aan.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe review logo