Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Hypnia reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Hypnia review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Hypnia

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Hypnia

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Hypnia

Hypnia is een Frans merk en is gestart in 2020 in Toulouse, Frankrijk. Dit merk richt zich op de online verkoop van matrassen en andere bedbenodigdheden zoals toppers, bedbodems, dekbedden en kussens. Hypnia probeert de matrassenmarkt te veroveren door haar producten puur online aan te bieden. Ook is ze zich bewust van haar maatschappelijk impact en worden geretourneerde matrassen zoveel mogelijk gerecycled of hergebruikt.

Diensten, service en aanbod

Hypnia biedt verschillende soorten matrassen aan, maar ook andere artikelen zoals toppers, bedbodems en kussens. Doordat ze haar producten alleen online aanbiedt en geen fysieke winkels heeft is de prijs-kwaliteit verhouding erg goed. Door het beantwoorden van enkele vragen wordt advies gegeven over het beste matras voor jouw slaapgewoontes. Na levering kun je deze 120 dagen uitproberen en gratis ruilen of retour sturen. Op deze manier kun je zonder risico de matrassen uitproberen. Op alle andere producten zit een standaard retourtijd van 14 dagen.

Korting, vouchers en acties

Hypnia heeft net als alle winkels periodes met acties en kortingen. Zo zijn er natuurlijk de welbekende Black Friday deals waar veel producten met hoge kortingen worden aangeboden. Maar ook in andere periodes zijn er mooie acties met kortingen of gratis extra artikelen, zoals kussens, bij een bestelling. Tot slot heeft Hynia nog een outlet gedeelte op de website en biedt Hypnia studenten 10% korting aan via Unidays en Studentenkorting.nl.

Betrouwbaarheid en klachten

Hypnia is een vrij jong bedrijf, maar heeft onderhand toch al een goede reputatie opgebouwd. De producten worden online zeer positief beoordeeld en uiteraard biedt het gratis proefslapen op de matrassen een unieke service. De klanten die toch niet het juiste matras hebben gekozen geven aan dat het ruilproces erg eenvoudig was en de service goed werkt. Ook over de communicatie zijn klanten erg tevreden. Daarmee lijkt Hypnia een erg betrouwbare speler in de markt.

Voor- en nadelen

De Hypnia producten hebben een hoge kwaliteit en de prijzen voor deze kwaliteit zijn erg competitief. Ook kun je de Hypnia matrassen 120 dagen gratis uitproberen en zonder reden ruilen of retourneren. Het grootste nadeel is natuurlijk dat je het matras niet eerst in een winkel kan proberen, al biedt de 120 dagen gratis proberen een goede oplossing.

Alternatieven

Hypnia is niet de enige online winkel die zich richt op de verkoop van matrassen en andere slaapbenodigdheden. De meest bekende concurrent van Hypnia in Nederland is Emma. Dit merk heeft ook geen fysikie winkels en biedt de optie om matrassen 100 dagen te proberen. Andere bekende winkels voor slaapbenodigdheden zijn Beter Bed, Swiss Sense, TotaalBED, IKEA en Wehkamp.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Hypnia

Hypnia-review-logo