Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

iBOOD reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
iBOOD review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen iBOOD

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over iBOOD

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over iBOOD

iBOOD, wat staat voor “Internet’s Best Online Offer Daily”, is een in Nederland gevestigd e-commercebedrijf dat zich richt op het aanbieden van dagelijkse deals met aanzienlijke kortingen op een breed scala aan producten en diensten. Het bedrijf werd opgericht in 2005 is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste aanbieders van dagaanbiedingen in Europa.

Diensten, service en aanbod

iBOOD biedt dagelijks nieuwe aanbiedingen op een breed scala aan producten, waaronder consumentenelektronica, huishoudelijke apparaten, gereedschap, mode, sportartikelen en nog veel meer. iBOOD werkt samen met bekende merken zoals Philips, Samsung, Apple, Bosch en Dyson, om maar enkele voorbeelden te noemen. Naast de dagelijkse deals biedt iBOOD ook zogenaamde “flash sales”, waarbij gedurende een beperkte tijd extra aanbiedingen beschikbaar zijn

Korting, vouchers en acties

iBOOD biedt kortingen op verschillende manieren. Ten eerste zijn er de dagelijkse deals waarbij de producten met aanzienlijke kortingen worden aangeboden. Daarnaast zijn er speciale evenementen zoals de “iBOOD Hunt” waarbij gedurende 24 tot 48 uur meerdere kortlopende aanbiedingen elkaar in hoog tempo opvolgen. Tijdens bepaalde periodes als Black Friday en Cyber Monday worden er ook extra speciale kortingen aangeboden. Je kunt je op de website inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste acties.

Betrouwbaarheid en klachten

iBOOD staat bekend om zijn aantrekkelijke deals en wordt over het algemeen gezien als een betrouwbaar bedrijf. Over het algemeen hebben klanten positieve ervaringen met de aangeboden producten en de prijzen. Echter, er zijn ook klachten over langere levertijden en soms beperkte voorraad van de aangeboden producten. Dit lijkt echter eerder uitzondering te zijn dan regel.

Voor- en nadelen

Enkele voordelen van iBOOD zijn de aantrekkelijke kortingen op de deals, de samenwerking met mooie, bekende merken en de extra deals die je nog eens kunt krijgen tijdens events als de iBOOD Hunt. De nadelen van iBOOD zijn dat de levertijd soms langer is omdat de producten pas na de afloop van een deal worden verzonden en de beperkte beschikbaarheid van sommige producten.

Alternatieven

Er zijn verschillende bedrijven die vergelijkbaar zijn met iBOOD, zoals Groupon, Koopjedeal en DealDonkey. Deze bedrijven bieden ook dagaanbiedingen en kortingen op een breed scala aan producten en diensten, hoewel de focus en het aanbod per bedrijf kunnen verschillen.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van iBOOD

iBOOD review logo