Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

InShared reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
InShared review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen InShared

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over InShared

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over InShared

Inshared is een Nederlands verzekeringsbedrijf dat zich richt op het aanbieden van verzekeringen. Het bedrijf werd opgericht in 2009 en is gevestigd in Leusden.

Diensten, service en aanbod

Belangrijke diensten van Inshared zijn onder andere verzekeringen voor auto’s, motors, scooters en brommers. Het bedrijf biedt ook verzekeringen voor caravans en fietsen. Daarnaast bieden zij enkele verzekeringen omtrent het huis, zoals een inboedelverzekering, en persoonlijke verzekeringen zoals een reis- of rechtsbijstandverzekering.

Korting, vouchers en acties

InShared heeft weinig kortingen. In de verzekeringsmarkt komen kortingsacties weinig voor. Wel is het zo dat InShared aan het eind van het jaar kijkt hoeveel schade er geclaimd is door haar klanten. Indien dit minder is dan de betaalde premies, krijgt elke klant een bedrag terug.

Betrouwbaarheid en klachten

Inshared wordt algemeen beschouwd als een betrouwbaar bedrijf en de klanten waarderen Inshared vooral om haar eenvoudige en overzichtelijke verzekeringsproducten. Ook wordt het gewaardeerd dat het bedrijf een deel van de winst terugkeert aan haar klanten. Sommige klanten hebben echter klachten over de klantenservice en het gebruik van een chatbot. Dit werkt niet altijd goed waardoor klanten niet goed geholpen worden bij hun probleem omdat er geen telefonisch contact mogelijk is.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van Inshared is de gebruiksvriendelijke website en het feit dat je een deel van je premie terug kunt krijgen. Een nadeel is echter de klantenservice die alleen via een chatbot bereikbaar is.

Alternatieven

Bedrijven die vergelijkbaar zijn met Inshared zijn onder andere Centraal Beheer, Interpolis en Allianz.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van InShared

InShared review logo