Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Jeans Centre reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Jeans Centre review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Jeans Centre

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Jeans Centre

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Jeans Centre

Jeans Centre is een bekende Nederlandse modeketen die vooral bekend is om haar assortiment aan jeans en casual kleding. Het bedrijf werd opgericht in 1976 in Breda. Sindsdien is het uitgegroeid tot een toonaangevende retailer in Nederland met meer dan 100 winkels verspreid over het hele land.

Diensten, service en aanbod

Jeans Centre heeft een breed assortiment aan jeans en casual kleding voor mannen, vrouwen en kinderen van verschillende merken. Enkele van de belangrijkste merken die bij Jeans Centre worden verkocht zijn Petrol, Garcia, Cars, en Wrangler. Naast kleding biedt Jeans Centre ook een selectie aan accessoires, zoals tassen, sjaals en riemen.

Korting, vouchers en acties

Jeans Centre biedt regelmatig kortingen aan haar klanten, voornamelijk tijdens speciale gelegenheden zoals Black Friday en Cyber Monday. Daarnaast zijn er ook vaak kortingsacties gedurende het hele jaar, waarbij kortingen worden aangeboden op specifieke merken of productcategorieën. Deze kortingen worden gecommuniceerd via de website en de nieuwsbrief van Jeans Centre.

Betrouwbaarheid en klachten

Jeans Centre staat bekend om haar snelle levertijden. Producten worden binnen één tot drie werkdagen geleverd. Daarnaast biedt Jeans Centre ook gratis verzending aan voor bestellingen van JC Friends. Over het algemeen zijn de ervaringen van klanten positief en wordt Jeans Centre gezien als een betrouwbare verkoper. Echter, zoals bij elk bedrijf, zijn er ook klachten geweest over bijvoorbeeld de levering van producten of de communicatie met de klantenservice.

Voor- en nadelen

Een voordeel van Jeans Centre is dat het een breed assortiment aan jeans en casual kleding biedt van verschillende merken. Daarnaast is de levertijd snel en biedt Jeans Centre gratis verzending aan voor bestellingen JC Friends. Ook hebben ze 100 winkels in Nederland waardoor het makkelijk is om je producten eerst te passen voor je ze koopt. Een nadeel kan zijn dat er een grote focus is op jeans in het assortiment, waardoor het aanbod aan andere kleding wat kleiner is.

Alternatieven

Bedrijven die kunnen worden vergeleken met Jeans Centre zijn onder andere WE Fashion, H&M, Zara en Mango. Deze bedrijven bieden ook een breed assortiment aan casual kleding en hebben een vergelijkbaar prijsniveau. Echter, Jeans Centre richt zich voornamelijk op jeans en heeft daarin een sterke positie op de markt.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Jeans Centre

Jeans Centre review logo