Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Jortt reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Jortt review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Jortt

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Jortt

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Jortt

Jortt is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in online boekhoudsoftware en is opgericht in 2010.. Het bedrijf is ontstaan met het doel om het boekhouden voor ondernemers te vereenvoudigen en toegankelijker te maken. Jortt richt zich voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf (MKB) en zelfstandige professionals (zzp’ers) in Nederland.

Diensten, service en aanbod

Jortt Boekhouden biedt een online boekhoudplatform aan waar gebruikers hun financiële administratie kunnen beheren. Het programma bevat een boekhoudbot die automatisch boekingen doet, je boekhouding controleert en proactief fiscaal advies geeft. Dit bespaart ondernemers erg veel tijd. Het platform bevat verschillende abonnementsvormen die je per maand betaalt. Afhankelijk van je benodigdheden en rechtsvorm kun je kiezen voor Jortt Gratis, Jortt ZZP, Jortt MKB of Jortt Plus.

Korting, vouchers en acties

Jortt biedt niet vaak kortingsacties aan, al zijn er soms wel acties tijdens speciale periodes als Black Friday en Cyber Monday. Standaard biedt dit bedrijf wel de mogelijkheid om haar programma 30 dagen gratis uit te proberen.

Betrouwbaarheid en klachten

Jortt staat bekend als een betrouwbaar bedrijf met een goede klantenservice. Klanten waarderen de gebruiksvriendelijkheid van de software, evenals de uitgebreide mogelijkheden die Jortt biedt voor het beheren van hun financiële administratie. Enkele klachten die naar voren komen, zijn gerelateerd aan de prijs van de software, de inzichtelijkheid voor andere boekhouders en beperkingen in functionaliteit bij de goedkopere pakketten. Over het algemeen zijn klanten echter tevreden met de producten van Jortt.

Voor- en nadelen

Voordelen van Jortt zijn onder andere de gebruiksvriendelijkheid, de uitgebreide functionaliteiten en de mogelijkheid om de software aan te passen aan individuele behoeften. Bovendien biedt Jortt goede ondersteuning en klantenservice. Nadelen zijn de relatief hoge prijs voor sommige pakketten en beperkingen in functionaliteit bij de goedkopere opties.

Alternatieven

Er zijn meerdere bedrijven die vergelijkbare boekhoudsoftware aanbieden als Jortt, zoals e-Boekhouden.nl, SnelStart, Exact en Moneybird.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Jortt

Jortt Boekhouden review logo