Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Kamerstunt.nl reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Kamerstunt.nl review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Kamerstunt

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Kamerstunt

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Kamerstunt.nl

Kamerstunt is een online platform voor het vinden van kamers, appartementen en studio’s in Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 2007 en heeft sindsdien duizenden woningzoekenden geholpen bij het vinden van een geschikte woonruimte. Kamerstunt biedt een gebruiksvriendelijke website en een uitgebreid aanbod van woonruimtes in verschillende steden en regio’s in Nederland.

Diensten, service en aanbod

Kamerstunt onderscheidt zich door het aanbieden van een gevarieerd aanbod aan woonruimtes, variërend van studentenkamers tot appartementen en studio’s voor young professionals. Het bedrijf biedt zowel particuliere als professionele verhuurders de mogelijkheid om woonruimte aan te bieden op het platform. Daarnaast kunnen woningzoekenden zich inschrijven op de website en gebruikmaken van handige functies zoals het instellen van zoekfilters en het ontvangen van meldingen bij nieuw aanbod dat aan hun wensen voldoet.

Korting, vouchers en acties

Kamerstunt biedt weinig kortingen aan, al zijn er in sommige periodes zoals Black Friday of Cyber Monday soms speciale acties. In die periodes kun je een korting krijgen op het aankopen van een Premium Account, of krijg je bijvoorbeeld een maand gratis bij de aankoop van een Account.

Betrouwbaarheid en klachten

De betrouwbaarheid van Kamerstunt lijkt niet erg goed. Er zijn online veel negatieve ervaringen te vinden. Klanten uiten bijvoorbeeld klachten over het feit dat sommige advertenties verouderd zijn of reeds verhuurde woonruimtes bevatten. Ook zijn er veel klachten over het door laten lopen van betalingen bij een premium account.

Voor- en nadelen

Voordelen van Kamerstunt zijn onder andere het uitgebreide aanbod aan woonruimtes, de gebruiksvriendelijke website en de mogelijkheid om als verhuurder zowel particulier als professioneel woonruimte aan te bieden. Nadelen zijn de soms verouderde advertenties en het feit dat klanten een abonnement moeten afsluiten om volledig gebruik te kunnen maken van de diensten van Kamerstunt.

Alternatieven

Bedrijven die vergelijkbaar zijn met Kamerstunt zijn onder andere Kamernet, Pararius en Huurwoningen.nl. Deze websites bieden eveneens online diensten aan voor het vinden van woonruimte in Nederland en concurreren met Kamerstunt.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Kamerstunt.nl

Kamerstunt review logo