Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Keukenplaats reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Keukensduitsland.nl review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Keukenplaats

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Keukensduitsland.nl

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Keukensduitsland.nl

Keukensduitsland.nl is een bedrijf dat is opgericht in 2012 en is gespecialiseerd in het verkopen van keukens, badkamers en woonaccessoires. Ze bieden een ruim assortiment van verschillende merken en stijlen, waaronder bekende namen zoals Siemens, Bosch, Miele en AEG.

Diensten, service en aanbod

Naast het verkopen van keukens biedt Keukenplaats ook diensten zoals het installeren en plaatsen van keukens, het ontwerpen van keukenplannen en het geven van advies en inspiratie. Ze hebben ook een aantal showrooms in het land waar klanten de keukens en andere producten kunnen bekijken en testen.

Korting, vouchers en acties

Keukenplaats biedt regelmatig kortingen op hun producten, zoals op Black Friday en Cyber Monday. Ze hebben ook een aantal aanbiedingen en acties op hun website beschikbaar.

Betrouwbaarheid en klachten

Als het gaat om betrouwbaarheid, heeft Keukensduitsland.nl gemengde algemene ervaringen en klachten van klanten. Sommige klanten zijn tevreden met hun aankopen en diensten, terwijl anderen klachten hebben gehad over vertragingen in levering en installatie. Keukensduitsland.nl heeft een goede reputatie op het gebied van klantenservice en probeert altijd problemen op te lossen als ze voorkomen.

Voor- en nadelen

Een van de voordelen van Keukenplaats is hun ruime assortiment van merken en stijlen, wat betekent dat klanten een grotere keuze hebben bij het uitzoeken van de perfecte keuken. Ze hebben ook professioneel advies en ontwerp beschikbaar om klanten te helpen bij het maken van hun beslissing. Een ander voordeel is hun kortingen en aanbiedingen, wat betekent dat klanten soms extra kunnen besparen op hun aankoop. Echter, één nadeel kan zijn de gemengde ervaringen van klanten met de levering en installatie, wat kan leiden tot ontevredenheid als dit niet goed gaat.

Alternatieven

Bedrijven die vergelijkbaar zijn met Keukensduitsland.nl zijn bijvoorbeeld Keukenloods.nl en Keukenconcurrent.nl. Alle drie zijn ze gespecialiseerd in het verkopen van keukens en bieden ze diensten zoals installatie en ontwerp. Ze bieden ook een ruim assortiment van merken en stijlen aan en hebben kortingen en aanbiedingen beschikbaar.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Keukenplaats

Keukenplaats-review-logo