Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

Kinguin reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Kinguin review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen Kinguin

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over Kinguin

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over Kinguin

Kinguin is een online winkel voor digitale games, software en andere gaming-gerelateerde producten. Het bedrijf werd opgericht in 2013 door twee Poolse ondernemers, Viktor Romaniuk en Bartosz Skwarczek. Kinguin biedt een uitgebreide selectie van meer dan 75.000 digitale games, waaronder titels van grote merken zoals Microsoft, Ubisoft, EA Sports en Blizzard Entertainment.

Diensten, service en aanbod

Kinguin biedt een breed scala aan digitale producten, waaronder gamecodes, abonnementen op game streamingdiensten, softwarelicenties en pre-paid kaarten. Het bedrijf heeft ook een digitale marktplaats waar gebruikers hun eigen digitale producten kunnen verkopen.

Korting, vouchers en acties

Kinguin staat bekend om zijn aantrekkelijke prijzen en kortingen. Het bedrijf biedt regelmatig kortingscodes aan die kunnen worden verzilverd bij het afrekenen. Daarnaast heeft Kinguin speciale kortingsdagen zoals Black Friday, Cyber Monday en andere feestdagen waarop klanten kunnen profiteren van nog meer korting.

Betrouwbaarheid en klachten

Er zijn veel klachten en zorgen geuit over de betrouwbaarheid van Kinguin, met name wat betreft de herkomst van de gamecodes die het bedrijf verkoopt. Sommige klanten hebben melding gemaakt van problemen met de levering van gamecodes, zoals codes die al eerder zijn gebruikt of niet werken. Daarnaast zijn er twijfels met betrekking tot de herkomst van sommige producten op het platform en of deze wel legitiem zijn. Het bedrijf heeft echter maatregelen genomen om deze zorgen aan te pakken, waaronder het invoeren van een kopersbeschermingsprogramma en het verbeteren van de veiligheidsmaatregelen.

Voor- en nadelen

Eén van de grootste voordelen van Kinguin is dat het eenvoudig te gebruiken is; je hoeft alleen maar je game en de gewenste betaalmethode te selecteren om je bestelling af te ronden. Daarnaast biedt het bedrijf ook lage prijzen op veel producten in vergelijking met andere online winkels voor gaming-producten zoals Steam of GOG Galaxy Store. Echter, er zijn ook wat nadelige aspecten verbonden aan Kinguin; sommige gebruikers hebben gemeld dat ze problemen hadden met hun bestelling of dat ze geld verloren hadden door frauduleuze activiteit op de website.

Alternatieven

Bedrijven die vergelijkbaar zijn met Kinguin zijn onder andere G2A, CDKeys, en Instant Gaming. Deze bedrijven bieden allemaal digitale producten aan tegen aantrekkelijke prijzen en hebben een vergelijkbaar bedrijfsmodel. Het is echter belangrijk om voorzichtig te zijn bij het kopen van digitale producten en alleen te kopen van betrouwbare verkopers.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van Kinguin

Kinguin review logo