Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Meteen naar de inhoud

leapp reviews, ervaringen en klachten

0,0
Rated 0 out of 5
Leapp review logo

Webshops

anderen bekeken ook

Beoordelingen leapp

0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle reviews, ervaringen en klachten


Er zijn nog geen beoordelingen. Laat er als eerste één achter.


Schrijf een review over leapp

Geef constructieve feedback met details over je ervaring, leg uit wat er goed of slecht was, geef verbeterpunten, maar wees altijd beleefd.

Deel je ervaring


Over leapp

leapp is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van refurbished Apple-producten. Het bedrijf werd opgericht in 2011 met als doel om betaalbare en duurzame elektronica aan te bieden aan consumenten en bedrijven. Door het refurbishen van gebruikte Apple-producten, zoals iPhones, iPads en MacBooks, draagt leapp bij aan het verminderen van elektronisch afval en het verlengen van de levensduur van de apparaten.

Diensten, service en aanbod

leapp verkoopt voornamelijk refurbished Apple-producten, waaronder iPhones, iPads, MacBooks, iMacs en accessoires. Het bedrijf richt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige refurbished producten en biedt een garantie van 24 maanden op de meeste apparaten. Naast de verkoop van gereviseerde producten, biedt leapp ook een inruilservice aan waarbij klanten hun oude Apple-apparaten kunnen inruilen voor korting op een nieuw of refurbished apparaat.

Korting, vouchers en acties

Leapp biedt regelmatig kortingen aan op hun refurbished producten. Deze kortingen kunnen variëren en worden aangeboden tijdens speciale evenementen zoals Black Friday en Cyber Monday, of als onderdeel van seizoensgebonden acties. Klanten kunnen profiteren van deze kortingen door de website van leapp te bezoeken, waar de actuele aanbiedingen worden weergegeven.

Betrouwbaarheid en klachten

Over het algemeen staat leapp bekend als een betrouwbaar bedrijf met een goede klantenservice. De levertijden variëren afhankelijk van de voorraad, maar meestal worden bestellingen binnen enkele werkdagen geleverd. Klanten waarderen de kwaliteit van de refurbished producten en de garantie die het bedrijf biedt. Enkele klachten kunnen betrekking hebben op individuele gevallen van defecte producten of vertragingen in de levering, maar over het algemeen zijn de ervaringen met leapp positief

Voor- en nadelen

Enkele voordelen van leapp zijn de lagere prijzen in vergelijking met nieuwe Apple-producten, de bijdrage aan duurzaamheid door het refurbishen van apparaten en de garantie van 24 maanden op de meeste producten. Nadelen kunnen zijn dat refurbished producten mogelijk lichte gebruikssporen vertonen en dat de beschikbaarheid van specifieke modellen en configuraties beperkt kan zijn

Alternatieven

Er zijn meerdere bedrijven die vergelijkbaar zijn met leapp op het gebied van refurbished elektronica. Enkele voorbeelden zijn Refurbished.nl, Rebuy en iUsed. Deze bedrijven bieden ook gereviseerde Apple-producten en andere merken aan, vaak met garantie en klantenservice.

>> meer reviews

Vergelijk reviews en bekijk meer van leapp

Leapp review logo